Bestilling af hjælp

Hvis du har brug for hjælp til at opbygge din butik i Shopify, kan du hyre en Shopify-ekspert. Eksperter er betroede, tredjepartsbureauer og freelancere, der tilbyder tjenester til Shopify-shopejere og folk, der lige er begyndt at bruge Shopify. Eksperterne kan hjælpe dig med mange aspekter af det at drive din virksomhed, herunder følgende:

• Opsætning af butik
  • Markedsføring og salg
  • Udvikling og fejlfinding
  • Produktion af tekstindhold
  • Visuelt indhold og branding
  • Generel vejledning

Indsendelse af en anmodning

Hvis du ikke har en Shopify-butik endnu, kan du sende en anmodning via formularen Få hjælp af en Shopify-ekspert. Beskriv, hvad du har brug for hjælp med, så du kan komme i kontakt med den rigtige ekspert. Din anmodning kan blive sendt til flere eksperter.

Hvis du allerede har en Shopify-butik, skal du angive din butiks adresse i formularen Opret et job.

Hvis du sender en anmodning, er du ikke forpligtet til samarbejde med en ekspert. Du bestemmer, om en bestemt ekspert er den rette til jobbet, og om vil samarbejde med vedkommende.

Sådan samarbejder du med eksperter

Når du har sendt en anmodning, modtager du en e-mail, når en ekspert svarer.

Når du taler med eksperten, er det vigtigt at identificere alle opgaverne for jobbet, inden arbejdet påbegyndes. Del dit budget, din tidsplan og de forventede resultater for at sikre, at du og eksperten har den samme opfattelse af jobbet.

Sørg også for at definere en proces, hvor du kan bede eksperten om ændringer i jobbet. Anmodninger om også helt små ændringer kan påvirke både tidsfrister og omkostninger. Alle ændringer skal på et så tidligt tidspunkt som muligt, før de indarbejdes i jobbet.

Når I har defineret jobbets omfang og er enige om et forslag, bør du fortsat bede eksperten om at sende opdateringer og feedback. Dette sikrer, at I er enige om jobbets detaljer, og at I undgår misforståelser.

Hvordan man får indfriet forventningerne til fuldførte jobs

Hvis du ikke er tilfreds med resultatet af dit job, kan du kontakte eksperten og fortælle om dine bekymringer. Prøv at identificere, om der var en misforståelse, og forklar, hvorfor det udførte arbejde ikke levede op til dine forventninger. Hvis problemet ikke løses ved jeres samtale, kan tale med eksperten om en mulig refundering.

Anmeldelser af eksperter

Når arbejdet er afsluttet og betalt, kan eksperten vælge at sende en anmodning om en anmeldelse.

Din anmeldelse vises på ekspertens profil på Experts Marketplace. Når du deler din oplevelse, kan det hjælpe andre med at komme i kontakt med den rigtige ekspert ud fra de jobbedømmelser og anmeldelser, eksperten har fået.

Når du skriver en anmeldelse, kan du bedømme ekspertens kommunikation og arbejdets kvalitet. Du kan også skrive udtalelser og fortælle, hvad jobbet kostede. Du kan få flere tips til at skrive anmeldelser i Retningslinjer for anmeldelser.

Rapportering af dårlige oplevelser med eksperter

Hvis du ikke er tilfreds med en eksperts arbejde eller adfærd, eller du mener, at en ekspert kan have overtrådt Shopifys servicevilkår, bør du kontakte Shopify Support.