Bestilling af hjælp

Hvis du har brug for hjælp til at opbygge din butik i Shopify, kan du ansætte en Shopify-ekspert. Eksperter er betroede, tredjepartsbureauer og freelancere, der tilbyder tjenester til Shopify-shopejere og folk, der lige er begyndt at bruge Shopify. Eksperterne kan hjælpe dig med mange aspekter af det at drive din virksomhed, herunder følgende:

• Opsætning af butik
  • Markedsføring og salg
  • Udvikling og fejlfinding
  • Produktion af tekstindhold
  • Visuelt indhold og branding
  • Generel vejledning

Kontakt med eksperter

Du kan komme i kontakt med eksperter på Experts Marketplace på tre forskellige måder.

• Find eksperter: Svar på nogle få spørgsmål om din virksomhed og det arbejde, du skal have udført. Experts Marketplace anbefaler op til seks eksperter, som kan hjælpe dig med jobbet. Du kan vælge én eller flere eksperter, som du vil kontakte. Du kan tilføje oplysninger om din virksomhed, dine eventuelle problemer og dit mål, før du sender en besked til de valgte eksperter.

Hvis du har brug for eksperthjælp til et stykke arbejde, der ikke er dækket af spørgsmålene, kan du klikke på Jeg leder efter noget andet og oprette et job i stedet.

Bemærk: Stien Find eksperter er ved at blive lanceret i Experts Marketplace. Du vil muligvis ikke have adgang med det samme.

• Gennemse tjenester: Gennemse alle de tilgængelige i Experts Marketplace, og find eksperter, der tilbyder tjenesten. Hvis du finder en ekspert, som du gerne vil samarbejde med, kan du kontakte vedkommende for at diskutere dine behov.

• Opret et job: Opret et job for at blive matchet med en ekspert, der er det bedste match for dine behov. Du kan vælge den tjeneste, som du vil have udført, og derefter angive yderligere oplysninger, så eksperten kan opnå en bedre forståelse af dine behov. Når du har oprettet jobbet, sendes oplysningerne ud til op til seks eksperter. Eksperter, der er interesserede i jobbet, kan kontakte dig med flere oplysninger. Du kan kun oprette et job, hvis du allerede har en Shopify-butik.

Sådan samarbejder du med eksperter

Du bliver bedt om at logge ind på Shopify Experts Marketplace, når du kontakter en ekspert. Når du har logget ind, kan du se og administrere alle dine beskeder, forslag og job fra Experts Marketplace. Du kan logge ind på Experts Marketplace med din Shopify-konto. Hvis du ikke har en Shopify-konto, kan du oprette én. Du behøver ikke at have en butik for at oprette en Shopify-konto.

Når du har kontaktet en ekspert, kan I diskutere budget, tidslinje og de forventede resultater. Når eksperten har alle de oplysninger, som han eller hun har brug for, kan vedkommende sende et forslag til dig. Hvis du er tilfreds med forslaget, kan du acceptere det, og eksperten kan derefter gå i gang med arbejdet.

Få mere at vide om at arbejde med eksperter.