Vejledning til at gå live på Shopify Plus

Uanset hvordan dit lanceringsforløb på Shopify Plus ser ud, fører det alt sammen til en live-dato, som er det tidspunkt, hvor dine kunder endelig kan handle i din nye butik.

Denne vejledning tilbyder ressourcer til forberedelse, udførelse og aktiviteter, efter du er gået live, som du bør gennemføre for en vellykket lancering på Shopify Plus. Denne tjekliste er beregnet til at blive brugt ud over den generelle tjekliste til lancering på Shopify Plus. Hvert emne indeholder yderligere kontekst- og ressourcelinks. Du kan eventuelt udskrive denne tjekliste eller downloade den som PDF-fil, så du kan bruge den hen mod lanceringsdagen.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Shopify Plus-supportteamet.

Vejledning til at forberede dig på at gå live

Se følgende afsnit, mens du forbereder dig til at gå live:

Kontrol af ordreflow

Kontrollér dit ordreflow grundigt ved at afgive testordrer. Se tjeklisten for testordrer for at få mere at vide om, hvilke scenarier du skal overveje, når du tester dit ordreflow.

Kontrol af integrationer

Sørg for, at alle dine integrationer fungerer korrekt. En omhyggelig gennemgang af dine integrationer sikrer, at du går live med en robust, godt integreret teknologistak og hjælper dig med at undgå problemer efter lanceringen.

De nøjagtige oplysninger om, hvad du skal teste i denne fase, afhænger af, hvilke systemer og apps du har knyttet til Shopify. Du kan have en kombination af Shopify-understøttede apps og integrationer samt apps og integrationer fra tredjepart.

Kontrol af opsætning af analyser

Du bør konfigurere al datasporing, du vil aktivere.

Kontrol af DNS-indstillinger og servere

Find følgende oplysninger mindst fire uger forud for din ønskede live-dato:

Cirka 1 uge før du går live:

Sikkerhedskopiering af data

Shopify tilbyder ikke mulighed for at sikkerhedskopiere dine butiksdata. Hvis du f.eks. sletter alle produkter i din butik, er der ingen måde at gendanne disse data på.

Derfor anbefaler vi, at du planlægger at sikkerhedskopiere dine butiksdata manuelt eller med en tredjepartsapp. Det er særligt vigtigt, når du har et stort team eller integrationer, der kan påvirke din butiks data, f.eks. produkter, lager, kunder, sider eller temaer.

Tjekliste til at gå live

Du bør teste alle aspekter af din butik og dens integration med andre systemer. Denne tjekliste hjælper dig med at bekræfte, at alt er på plads, før du skifter til Shopify Plus.

Se følgende afsnit:

Migrering af data og indhold

Sørg for, at du har importeret eller oprettet følgende indhold:

Organisering af data

Bekræft, at dit indhold er organiseret efter eget valg ved at markere følgende:

Front-end

Bekræft følgende områder af din butiksfacades udseende, og udfør, hvordan du vil have dem til at:

Apps og integrationer

Test følgende integrationer for at sikre, at de fungerer korrekt:

Når det er relevant, skal du også afinstallere alle apps, du har installeret, men beslutter dig for ikke at bruge:

Rabatter og prisregler

Test følgende for at bekræfte, at de opfører sig som forventet:

Indstillinger for butik

Bekræft følgende indstillinger for dine butikker:

Oprettelse af betaling or ordre

Test disse scenarier for at sikre, at betalingsprocessen fungerer korrekt:

Automatisering

Test disse automatiseringer for at sikre korrekt funktionalitet:

Ordrestyring

Test disse funktioner for at sikre, at ordrerne fungerer som forventet:

Udvidelsesbutikker

Bekræft følgende:

DNS-indstillinger

Bekræft følgende DNS-indstillinger:

Analytics

Bekræft, at disse sporingssystemer til analyse er på plads og fungerer:

Gå live

Fuldfør følgende opgaver:

Gå live

Følg disse trin for at lancere din nye butik, når du er klar til at gå live:

1. Rediger A-posten for dit roddomæne, og ret det mod Shopifys IP-adresse.
  2. Rediger CNAME-posten til dit domæne, der hostes af Shopify.
  3. Forbind dit domæne i Shopify.
  4. Angiv dit primære domæne i Shopify.
  5. Fjern din adgangskode for webshoppen.

Næste trin

Se Shopify Plus-tjeklistens afsnit Efter lanceringen af din webshop for at få en tjekliste over, hvad du skal gøre, når du har lanceret din butik.