Skift dit primære domæne

Dit primære domæne er det domænenavn, der vises i adresselinjen for din webshop. Dit primære domæne har som standard formatet your-store-name.myshopify.com, når du tilmelder dig Shopify. Hvis du vil ændre det domæne, som kunderne bruger til at besøge din butik, kan du tilføje et tilpasset domæne og derefter angive dit tilpassede domæne som det primære domæne.

Målet, din webshop, må kun have ét primært domæne. Når du ændrer dit primære domæne, vil alle andre domæner, som du har, f.eks. et underdomæne eller standarddomænet your-store-name.myshopify.com, videresende besøgende til dit nye primære domæne. I dette tilfælde vil kunder, der angiver andre domænenavne, end dem du har angivet på siden Domæner, automatisk blive videresendt til den webadresse, som er dit nye primære domæne.

På denne side

Inden du begynder

Du skal gennemføre følgende trin, før du ændrer dit primære domæne:

• Føj et tilpasset domæne til Shopify.
  • Bekræft, at dit domæne har statussen Forbundet på siden Domæner i Shopify-administrator. Der kan gå op til 48 timer, før dit domæne er blevet forbundet.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på det domæne, du vil gøre til det primære domæne.
  3. Klik på Skift domænetype.
  4. Vælg Primært domæne.
  5. Klik på Skift domænetype for at gemme.

Når du har ændret dit primære domæne, vises det nye primære domæne for de kunder, der besøger din webshop.