Ensisijaisen verkkotunnuksen vaihtaminen

Ensisijainen verkkotunnus on verkkokaupan osoiterivillä näkyvän verkkotunnuksen nimi. Ensisijaisen verkkotunnuksen muodoksi tulee oletusarvoisesti your-store-name.myshopify.com, kun rekisteröidyt Shopifyhin. Jos haluat vaihtaa verkkotunnuksen, jota asiakkaat käyttävät tullessaan kauppaasi, voit lisätä mukautetun verkkotunnuksen ja asettaa sen sitten ensisijaiseksi verkkotunnukseksi.

Kohteella eli verkkokaupallasi, voi olla vain yksi ensisijainen verkkotunnus. Kun vaihdat ensisijaisen verkkotunnuksen, muut verkkotunnuksesi, kuten aliverkkotunnus tai your-store-name.myshopify.com-oletusverkkotunnus uudelleenohjautuvat uuteen ensisijaiseen verkkotunnukseen. Jos asiakas tällöin syöttää toisen verkkotunnuksen, jonka olet listannut Verkkotunnukset-sivulla, hänet uudelleenohjataan automaattisesti URL-osoitteeseen, joka on ensisijainen verkkotunnuksesi.

Tällä sivulla

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin vaihdat ensisijaisen verkkotunnuksesi, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

• Lisää mukautettu verkkotunnus Shopifyhin.
  • Varmista, että verkkotunnuksen tila Shopify Adminin Verkkotunnukset-sivulla on Yhdistetty. Verkkotunnuksen yhdistäminen voi kestää jopa 48 tuntia.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.
  2. Klikkaa verkkotunnusta, jonka haluat asettaa ensisijaiseksi verkkotunnukseksi.
  3. Klikkaa Muuta verkkotunnustyyppiä.
  4. Valitse Ensisijainen verkkotunnus.
  5. Tallenna klikkaamalla Vaihda verkkotunnuksen tyyppi.

Kun olet vaihtanut ensisijaisen verkkotunnuksen, uusi ensisijainen verkkotunnus näkyy verkkokaupassasi vieraileville asiakkaille.