Mukautetun myyntipaikan reititysverkkotunnuksen luominen

Voit luoda reititysverkkotunnuksen, joka osoittaa kohteeseen, mutta joka ei uudelleenohjaa ensisijaiseen verkkotunnukseen. Reititysverkkotunnuksia käytetään vain mukautetuissa myyntipaikoissa.

Jos haluat luoda reititysverkkotunnuksen, sinun on lisättävä kauppaan mukautettu verkkotunnus.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.

2. Klikkaa verkkotunnusta, josta haluat tehdä reititysverkkotunnuksen.

3. Klikkaa Muuta verkkotunnustyyppiä.

4. Valitse Reititysverkkotunnus ja klikkaa sitten Muuta verkkotunnustyyppiä.