Rinnakkaisverkkotunnuksen käyttöön ottaminen kohteelle

Voit määrittää verkkotunnuksen käyttäytymisen rinnakkaisverkkotunnukseksi, joka osoittaa kohdemyyntipaikkaan, mutta ei ohjaa uudelleen ensisijaiseen verkkotunnukseen. Selaimen URL-osoitteessa näytetään vain rinnakkaisverkkotunnus.

Rajoitukset

Rinnakkaisverkkotunnukset ovat kaikkein hyödyllisimpiä silloin, kun verkkokaupan muita Shopify-ominaisuuksia ei käytetä uudelleenohjaamaan pois rinnakkaisverkkotunnuksesta. Ota huomioon seuraavat rajoitukset päättäessäsi käyttää niitä:

Hakukoneoptimointiin liittyviä näkökohtia

Kun käytät rinnakkaisverkkotunnuksia, on suositeltavaa, että myyntipaikan sisältö eroaa ensisijaisen verkkotunnuksen sisällöstä. Hakukoneet saattavat asettaa hakutulokset huonommalle sijalle, jos useat verkkotunnukset näyttävät saman sisällön.

Verkkotunnuksen asettaminen rinnakkaisverkkotunnukseksi

Kun olet lisännyt verkkotunnuksen, jota haluat käyttää Shopify-ylläpitäjän rinnakkaisverkkotunnuksena, voit asettaa sen rinnakkaisverkkotunnukseksi verkkotunnusasetuksissa.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.
  2. Klikkaa verkkotunnusta, jonka haluat asettaa rinnakkaisverkkotunnukseksi.
  3. Klikkaa Muuta verkkotunnustyyppiä.
  4. Valitse Rinnakkaisverkkotunnus ja klikkaa sitten Muuta verkkotunnustyyppiä.