Opret et routingdomæne til et tilpasset butiksfacade

Du kan oprette et routingdomæne, der peger mod et mål, men som ikke omdirigerer til det primære domæne. Routing af domæner bruges kun til tilpassede butiksfacader.

Hvis du vil oprette et routingdomæne, skal du føje et tilpasset domæne til din butik.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.

2. Klik på det domæne, du vil oprette et routingdomæne til.

3. Klik på Skift domænetype.

4. Vælg Routing-domæne, og klik derefter på Skift domænetype.