Shopify Inbox

Shopify Inbox opretter en enkelt postkasse til alle dine onlineinteraktioner med kunder. Shopify Inbox giver dig mulighed for at administrere kundesamtaler, tilpasse udseendet af chatten i din webshop, oprette automatiske svar og se samtaleanalyser i Shopify-administratoren. Shopify Inbox er tilgængelig på nettet på inbox.shopify.com og kan desuden downloades på iOS- og Android-mobilenheder.

Shopify Inbox giver dig mulighed for nemt at tilføje chat i din webshop, hvilket giver kunderne mulighed for at sende beskeder til dig, mens de shopper. Du kan også modtage Inbox-beskeder fra kunder ved hjælp af andre meddelelseskanaler, som f.eks. Messenger. Shopify Inbox giver dig mulighed for at se og besvare disse meddelelser på din computer og mobilenhed.