Kundesamtaler

Når du besvarer beskeder i Shopify Inbox, sendes svarene via den oprindelige beskedtjeneste, så dine kunder modtager svar på deres oprindelige besked.

Du kan markere beskeder som læste eller ulæste fra startsiden i appen Shopify Inbox.

Hvis en kunde lægger et produkt i indkøbskurven eller fjerner det, vises denne hændelse for dig (shopejeren) i samtalen. Hvis produktnavnet består af færre end 41 tegn, inkluderes det i beskrivelsen af hændelsen. Du vises også subtotalen for kundens indkøbskurv samt antallet af produkter i indkøbskurven (pr. vare).

Sådan svarer du på en besked fra en kunde

Tildel en samtale til medarbejdere

Du kan tildele en chatsamtale til en medarbejder med tilladelser til webshopchat.

Fremgangsmåde:

Du kan dele produkter, som er tilgængelige i din webshop, i appen Shopify Inbox. Få mere at vide om tilgængeligheden af salgskanaler for produkterne.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Kunder i appen Shopify Inbox.
  2. Tryk på den samtale, du vil åbne.
  3. Hvis du ikke kan se nogen valgmuligheder ud for tekstfeltet, hvor du skriver beskeden, kan du trykke på ikonet + for at udvide samtalemulighederne.
  4. Tryk på pristag-ikonet for at åbne en liste over din butiks produkter.
  5. Tryk på et produkt for at vælge det, eller indtast et søgeord for at finde et bestemt produkt, og tryk for at vælge det. Du kan højst vælge tre produkter, der skal sendes til din kunde i din webshopchat.
  6. Tryk på Del produkt for at sende produktoplysningerne til kunden.

Send en rabatkode i en samtale

Du kan dele rabatkoder i Shopify Inbox-appen. Når en kunde klikker på rabatkoden, anvendes den automatisk på indkøbskurven. Rabatkoden skal oprettes, før den kan deles. Du kan få mere at vide i Oprettelse af rabatkoder.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Kunder i appen Shopify Inbox.
  2. Tryk på den samtale, du vil åbne.
  3. Hvis du ikke kan se nogen valgmuligheder ud for tekstfeltet, hvor du skriver beskeden, kan du trykke på ikonet + for at udvide samtalemulighederne.
  4. Tryk på rabatten for at åbne en liste over din butiks rabatkoder.
  5. Tryk på en rabat for at vælge den, eller indtast et søgeord for at finde en bestemt rabat, og tryk for at vælge den. Hvis rabatten er ugyldig, vises der en fejlmeddelelse, hvor du bliver bedt om at opdatere koden i Shopify-appen.
  6. Tryk på Del rabat for at sende rabatkoden til kunden. Rabatkoden gemmes i onlinechatsessionen og anvendes på kundens indkøbskurv ved betaling.

Send et billede i en samtale

Du kan sende billeder til dine kunder i Shopify Inbox. Kunderne kan ikke sende billeder til dig.

Fremgangsmåde:

Oplysninger om samtale

Du kan se oplysninger om samtaler i Shopify Inbox-mobilappen. Du kan angive et emne, administrere samtalens status eller tildele samtalen til en medarbejder via siden med oplysninger om samtalen.

Få adgang til oplysninger om samtale

1. Tryk på fanen Kunder i Shopify Inbox-mobilappen.
  2. Tryk på en samtale for at åbne den.
  3. Tryk på ikonet på siden med samtalen.
  4. Valgfrit: Angiv et emne for samtalen, så du nemt kan finde den igen på listen over samtaler. Tryk på feltet Emne, og giv samtalen et navn eller en kort besked. Emnet er kun synligt for medarbejdere med de nødvendige meddelelsestilladelser.

Administrer status for samtaler

Du kan ikke slette samtaler, men du kan godt arkivere dem. Du kan arkivere beskeder ved hjælp af Shopify Inbox-appen til iOS og Android. Arkivering af samtaler er ikke tilgængeligt på shopifyinbox.com endnu.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på fanen Kunder i Shopify Inbox-appen til iOS og Android.
  2. Angiv din samtale som inaktiv på en af følgende måder: - Åbn fanen Kunder, swipe til højre på en samtale, og tryk derefter på knappen Inaktiv, der vises
    • Tryk på en samtale for at åbne den, og tryk derefter på ikonet i øverste højre hjørne. Tryk på labelen “Aktiv” under Administrer, og tryk derefter på Inaktiv. Tryk på Udført for at lukke siden med oplysninger om samtalen.

Tildel en samtale til en medarbejder

1. Tryk på fanen Kunder i Shopify Inbox-appen til iOS og Android.
  2. Tryk på en samtale for at åbne den, og tryk derefter på ikonet i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på linjen Tildeling under Administrer.
  4. Brug søgefeltet til at finde en medarbejder, eller tryk på medarbejderens navn for at tildele eller fjerne tildelingen af samtalen fra vedkommende.

Hvis du ikke kan se den ønskede medarbejders navn på siden Tildel medarbejder, betyder det, at medarbejderen muligvis ikke har de nødvendige tilladelser til webshopchat. Få mere at vide under tilladelser til webshopchat.