Kundesamtaler

Når du besvarer beskeder i Shopify Inbox, sendes svarene via den oprindelige beskedtjeneste, så dine kunder modtager svar på deres oprindelige besked.

Hvis en kunde lægger et produkt i indkøbskurven eller fjerner det, vises denne hændelse for dig (shopejeren) i samtalen. Hvis produktnavnet består af færre end 41 tegn, inkluderes det i beskrivelsen af hændelsen. Du vises også subtotalen for kundens indkøbskurv samt antallet af produkter i indkøbskurven (pr. vare).

Sådan svarer du på en besked fra en kunde

Tildel en samtale til medarbejdere

Du kan tildele en chatsamtale til en medarbejder med tilladelser til webshopchat.

Fremgangsmåde:

Du kan dele produkter, som er tilgængelige i din webshop, i Shopify Inbox. Få mere at vide om tilgængeligheden af salgskanaler for produkterne.

Fremgangsmåde:

Send en rabatkode i en samtale

Du kan dele rabatkoder i Shopify Inbox. Når en kunde klikker på rabatkoden, anvendes den automatisk på vedkommendes indkøbskurv. Du skal oprette rabatkoder, før du kan dele dem.

Fremgangsmåde:

Send et billede i en samtale

Du kan sende billeder til dine kunder i Shopify Inbox. Kunderne kan ikke sende billeder til dig.

Fremgangsmåde:

Oplysninger om samtale

Du kan se oplysninger om samtaler i Shopify Inbox-mobilappen. Du kan angive et emne, administrere samtalens status eller tildele samtalen til en medarbejder via siden med oplysninger om samtalen.

Få adgang til oplysninger om samtale

1. Tryk på fanen Kunder i Shopify Inbox-mobilappen.
  2. Tryk på en samtale for at åbne den.
  3. Tryk på ikonet på siden med samtalen.
  4. Valgfrit: Angiv et emne for samtalen, så du nemt kan finde den igen på listen over samtaler. Tryk på feltet Emne, og giv samtalen et navn eller en kort besked. Emnet er kun synligt for medarbejdere med de nødvendige meddelelsestilladelser.

Administrer status for samtaler

Du kan ikke slette samtaler, men du kan godt arkivere dem. Du kan arkivere beskeder ved hjælp af Shopify Inbox-appen til iOS og Android. Arkivering af samtaler er ikke tilgængeligt på shopifyinbox.com endnu.

Du kan ændre status på en samtale fra “Inaktiv” til “Aktiv” eller fra “Aktiv” til “Inaktiv”.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på fanen Kunder i Shopify Inbox-appen til iOS og Android.
  2. Swipe til højre på en samtale, og tryk derefter på Aktiv eller Inaktiv for at angive en ny status.

Tildel en samtale til en medarbejder

1. Tryk på fanen Kunder i Shopify Inbox-appen til iOS og Android.
  2. Tryk på en samtale for at åbne den, og tryk derefter på ikonet i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på linjen Tildeling under Administrer.
  4. Brug søgefeltet til at finde en medarbejder, eller tryk på medarbejderens navn for at tildele eller fjerne tildelingen af samtalen fra vedkommende.

Hvis du ikke kan se den ønskede medarbejders navn på siden Tildel medarbejder, betyder det, at medarbejderen muligvis ikke har de nødvendige tilladelser til webshopchat. Få mere at vide under tilladelser til webshopchat.