Automatisk generering af foreslåede svar i Shopify Inbox

Shopify Magic bruger kunstig intelligens (AI) til automatisk at generere foreslåede svar i samtaler med dine kunder. Foreslåede svar kan hjælpe dig med at besvare kundeforespørgelser hurtigere.

Automatisk genererede foreslåede svar er kun tilgængelige på engelsk.

Administrer foreslåede svar

Foreslåede svar er som standard aktiveret. Du kan slå automatisk genererede foreslåede svar til eller fra i dine indstillinger i Shopify Indbox.

Trin:

1. Klik på indstillingsikonet i Shopify Inbox, og klik derefter på Beskedpræferencer.
  2. Vælg Til eller Fra i afsnittet Generer automatisk et svar.
  3. Klik på Gem.

Generering af foreslåede svar

Shopify Magic foreslår genererer svar baseret på dine butiksoplysninger. Et foreslået svar vises i chatfeltet i indbakkesamtalen, når samtalen opfylder følgende kriterier:

• Der er mindst én kundebesked i samtalen.
  • Du har ikke besvaret kundebeskeden endnu.
  • Din Shopify-butik indeholder nok oplysninger til, at de kan besvare kundens spørgsmål.

Foreslåede svar bliver ikke genereret

Der genereres muligvis ikke et foreslået svar under en samtale af følgende årsager:

• Dine butiksoplysninger bliver behandlet, og de er endnu ikke tilgængelige til foreslåede svar.
  • Der er ikke nok oplysninger i din butik om det emne, som kunden spørger til.
  • Shopify Magic har ikke adgang til de oplysninger, kunden spørger om. Dine servicevilkår og din politik om beskyttelse af persondata behandles f.eks. ikke med foreslåede svar.

Få mere at vide om, hvordan du forbedrer kvaliteten af dine foreslåede svar.

Sådan forbedrer du dine foreslåede svar

Shopify Magic genererer mere nøjagtige og hyppigere foreslåede svar, når den har de nødvendige oplysninger fra din butik til at besvare ofte stillede spørgsmål fra dine kunder. Du kan forbedre kvaliteten af dine foreslåede svar ved at føje nøjagtigt indhold til følgende afsnit i din butik: