Automatisch voorgestelde reacties genereren in Shopify Inbox

Shopify Magic maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om tijdens gesprekken met klanten automatisch voorgestelde reacties te genereren. Voorgestelde reacties kunnen je helpen sneller op vragen van klanten te reageren.

Automatisch gegenereerde voorgestelde reacties zijn alleen beschikbaar in het Engels.

Voorgestelde reacties beheren

Voorgestelde reacties zijn standaard geactiveerd. Je kunt automatisch gegenereerde voorgestelde reacties in- of uitschakelen via de Shopify Inbox-instellingen.

Stappen:

1. Klik in Shopify Inbox op het instellingenpictogram en daarna op Berichtvoorkeuren.
  2. Selecteer in de sectie Automatisch een reactie genereren de optie Aan of Uit.
  3. Klik op Opslaan.

Voorgestelde reacties genereren

Shopify Magic genereert een voorgestelde reactie op basis van je winkelgegevens. Een voorgestelde reactie komt op de editorbalk van een Inbox-gesprek wanneer het gesprek aan de volgende criteria voldoet:

• Er is minstens één klantbericht in het gesprek.
  • Je hebt nog niet op het bericht van de klant gereageerd.
  • Je Shopify-winkel bevat voldoende informatie om de vraag van de klant te beantwoorden.

Er worden geen voorgestelde reacties gegenereerd

Als er tijdens een gesprek geen voorgestelde reacties worden gegenereerd, kan dit de volgende oorzaken hebben:

• Er wordt aan de gegevens van je winkel gewerkt, waardoor deze nog niet beschikbaar zijn voor voorgestelde reacties.
  • Er is onvoldoende informatie in je winkel over het onderwerp waar de klant naar vraagt.
  • Shopify Magic heeft geen toegang tot de informatie waar de klant naar vraagt. Je servicevoorwaarden en privacybeleid zijn bijvoorbeeld niet in voorgestelde reacties verwerkt.

Ontdek hoe je de kwaliteit van je voorgestelde reacties kunt verbeteren.

Voorgestelde reacties verbeteren

Shopify Magic genereert nauwkeurigere en frequentere voorgestelde reacties als het over de benodigde informatie van je winkel beschikt om veelgestelde vragen van je klanten te kunnen beantwoorden. Je kunt de kwaliteit van je voorgestelde reacties verbeteren door nauwkeurige content toe te voegen aan de volgende secties van je winkel: