Automatisk generering av foreslåtte svar i Shopify Inbox

Shopify Magic bruker kunstig intelligens (AI) til automatisk generering av foreslåtte svar under samtaler med kunder. Med foreslåtte svar kan du svare raskere på henvendelser fra kunder.

Automatisk genererte foreslåtte svar er bare tilgjengelig på engelsk.

Administrer foreslåtte svar

Foreslåtte svar er aktivert som standard. Du kan aktivere eller deaktivere automatisk genererte foreslåtte svar fra Shopify Inbox-innstillingene.

Trinn:

1. Klikk på innstillingsikonet i Shopify Inbox, og klikk deretter på Meldingspreferanser.
  2. Velg eller Av i seksjonen Generer et svar automatisk.
  3. Klikk på Lagre.

Generering av foreslåtte svar

Shopify Magic generer et foreslått svar basert på informasjon i butikken. Et foreslått svar fylles ut i tekstfeltet for en Inbox-samtale når samtalen oppfyller følgende krav:

• Det er minst én kundemelding i samtalen.
  • Du har ikke svart på kundemeldingen enda.
  • Shopify-butikken din inneholder nok informasjon til å svare på kundens spørsmål.

Foreslåtte svar genereres ikke

Et foreslått svar genereres kanskje ikke for en samtale av en av følgende årsaker:

• Informasjonen i butikken er fortsatt til behandling, og er ikke tilgjengelig for foreslåtte svar ennå.
  • Det finnes ikke tilstrekkelig informasjon i butikken om emnet kunden spør om.
  • Shopify Magic har ikke tilgang til informasjonen kunden spør om. Vilkår for bruk og personvernerklæringen behandles for eksempel ikke for foreslåtte svar.

Finn ut hvordan du øker kvaliteten på foreslåtte svar.

Forbedre foreslåtte svar

Shopify Magic genererer mer nøyaktige og hyppigere foreslåtte svar når tilstrekkelig informasjon fra butikken er registrert til å svare på vanlige spørsmål fra kundene. Du kan øke kvaliteten på foreslåtte svar ved å legge til nøyaktig innhold i følgende deler av butikken: