Legge til butikkpolicyer

Du kan legge til eller generere følgende retningslinjer for Shopify-butikken din:

• Retningslinjer for angrerett
  • Personvernerklæring
  • Vilkår for bruk
  • Retningslinjer for frakt
  • Juridisk merknad

Du kan bruke HTML i innholdet i butikkens retningslinjer.

Etter at du har lagt til retningslinjene dine, er de koblet i bunnteksten til kassesidene. Du kan også legge til retningslinjer for menyer i nettbutikken.

Selv om Shopify kan generere maler, er du ansvarlig for å følge de publiserte retningslinjene. Gå gjennom retningslinjene nøye før du legger dem til.

Legg til eller generer butikkretningslinjer

1. Fra Shopify administrator går du til Innstillinger > Juridisk.

2. Angi butikkretningslinjer eller klikk Opprett fra mal for å angi standardmalen. Bruk redigeringsprogrammet for rik tekst til å legge til stil og formatering i retningslinjene dine, samt legge til koblinger og bilder.

Redigeringsprogrammet for rik tekst består av en tekstboks med flere linjer med knapper over den for formatering av teksten og for å legge til koblinger og bilder.

3. Gå gjennom forsikringer og gjør endringer.

4. Klikk Lagre for å legge til forsikringer.

Når du legger til retningslinjer for butikken din, blir disse automatisk koblet i bunnteksten på kassesidene. Kundene må kanskje se retningslinjene dine før de sjekker ut, så det er lurt å koble disse sidene i butikkens navigasjon.

Legg til egendefinerte sider for å vise juridisk informasjon

Du kan opprette nettsteder i Shopify-administratoren. Nettsteder er nyttige for å publisere informasjon som sjeldent endrer seg eller som kunder ofte etterspør, som en «Om oss»- eller «Kontakt oss»-side.

Finn ut hvordan du kan legge til sider i nettbutikken og opprette koblinger til disse sidene i butikkens navigasjon.

Fjern retningslinjene for frakt fra produktsidene

Hvis du bruker et gratis tema fra Shopify som har blitt lastet ned etter november 2018, og du har lagt til fraktretningslinjene, inneholder produktsidene i nettbutikken en kobling til fraktretningslinjene dine. Dette er for å formidle eventuelle ekstrakostnader knyttet til produktet eller leveringsbetingelsene.

Du kan fjerne denne koblingen ved å redigere temaets språk.

Trinn:

1. Gå til Nettbutikk > Temaer.

2. Ved siden av det gjeldende temaet ditt klikker du på Handlinger > Rediger språk.

3. I søkefeltet skriver du inn shipping policy html.

4. I HTML-boksen for fraktregler erstatter du innholdet med ett enkelt mellomrom.