Legge til butikkpolicyer

Du kan legge til eller generere følgende retningslinjer for Shopify-butikken din:

• Returbetingelser
  • Personvernerklæring
  • Vilkår for bruk
  • Retningslinjer for frakt
  • Juridisk merknad
  • Retningslinjer for abonnementer

Legg til eller generer retningslinjer for butikken på engelsk

Du kan legge til eller generere retningslinjer for butikken. Du kan bruke HTML i innholdet i butikkens retningslinjer.

Hvis du bruker en app til å tilby produktabonnementer i butikken, vises en generert mal til kundene når retningslinjer for kanselleringer for Kjøpsalternativer under Innstillinger er tom. Disse betingelsene er koblet til med teksten Retningslinjer for abonnementer i kassen.

Selv om Shopify kan generere maler, er du ansvarlig for å følge de publiserte retningslinjene. Gå gjennom retningslinjene nøye før du legger dem til.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Retningslinjer fra Shopify-administrator.
  2. Angi butikkforsikringer eller klikk på Opprett fra mal for å angi standardmal. Bruk redigeringsprogrammet for rik tekst for å legge til stil og formatering i policyene, og for å legge til koblinger og bilder.
  3. Gå gjennom forsikringer og gjør endringer.
  4. Klikk Lagre for å legge til forsikringer.

Når du legger til retningslinjer for butikker, blir de automatisk koblet til bunnteksten på betalingssidene. Kundene må kanskje se retningslinjene før de betaler, så det er en god idé å koble til disse sidene i butikknavigasjonen.

Generere retningslinjer på fransk, italiensk eller spansk

Du kan også generere retningslinjer på fransk, italiensk eller spansk.

Retningslinjer på fransk:

Retningslinjer på italiensk:

Retningslinjer på spansk:

Legg til egendefinerte sider for å vise juridisk informasjon

Du kan opprette nettsider i Shopify-administratoren. Nettsider er nyttige for å publisere informasjon som sjeldent endrer seg, eller som kunder ofte etterspør, som en «Om oss»- eller «Kontakt oss»-side.

Finn ut hvordan du kan legge til sider i nettbutikken og opprette koblinger til disse sidene i butikkens navigasjon.

Fjern retningslinjene for frakt fra produktsidene

Hvis du bruker et gratis tema fra Shopify som er lastet ned etter november 2018 og du har lagt til retningslinjer for frakt, inkluderer produktsidene i nettbutikken en kobling til retningslinjene for frakt. Dette er for å kommunisere eventuelle tilleggskostnader knyttet til produktet, eller fraktbetingelser.

Du kan fjerne denne koblingen ved å redigere temaets språk.

Trinn:

1. Gå til Nettbutikk > Temaer.
  2. Ved siden av det gjeldende temaet klikker du på -knappen > Rediger innhold i standardtema.
  3. I søkefeltet angir du retningslinjer for frakt html.
  4. I HTML-boksen for fraktregler erstatter du innholdet med ett enkelt mellomrom.
  5. Klikk på Lagre.

Legg til retningslinjer i butikkmenyene dine

Koblinger til retningslinjene er som standard oppført i bunnteksten i kassen. En kobling til returbetingelsene er også oppført på bestillingsgjennomgangssiden. En kobling til fraktbetingelsene er oppført på produktsidene og i handlekurven.

Du kan oppdatere menyene slik at de inkluderer disse retningslinjene.

Trinn:

1. Gå til Nettbutikk > Navigasjon.
  2. Klikk på navnet til menyen du vil legge til retningslinjene i.
  3. Legg til retningslinjene du ønsker i menyen:

1. Trykk på Legg til menyelement.
    2. Angi et navn for menyelementet til retningslinjene, og søk deretter etter retningslinjene dine.
    3. Klikk på Legg til.
  4. Klikk på Lagre meny.

Legg til koblinger til retningslinjene dine på sider eller på sosiale medier

Du kan legge til direkte koblinger til retningslinjene dine ved å legge til følgende på slutten av butikkens domenenavn:

• Angrerett: /policies/refund-policy
  • Personvernerklæring: /policies/privacy-policy
  • Vilkår for bruk: /policies/terms-of-service
  • Fraktretningslinjer: /policies/shipping-policy
  • Retningslinjer for abonnement: /policies/subscription-policy

Hvis domenenavnet ditt for eksempel var johns-apparel.myshopify.com, vil en direktekobling til retningslinjene for frakt være johns-apparel.myshopify.com/policies/shipping-policy.