Tilpasse betalingsmåter og leveringsalternativer i kassen

Ved å forbedre betalingsopplevelsen med tilpassede betalingsmåter og leveringsalternativer kan du bidra til å forbedre kundetilfredsheten og forenkle transaksjonene dine. Avhengig av abonnementet ditt og geografisk sted er enkelte tilpasningselementer tilgjengelige for deg.

Kvalifikasjonskrav for tilpasning av betalingsmåter og leveringsalternativer i kassen

Før du begynner å tilpasse betalingsmåter og leveringsalternativer, må du sørge for at butikken oppfyller følgende kriterier:

• Abonnement: Butikken din må abonnere på Basic Shopify-abonnementet.
  • Installasjon av kasseapp: Du må ha en kompatibel kasseapp installert fra Shopify App Store. Finn ut mer om tilpasning av kassekonfigurasjoner med apper.
  • Kasseutvidelser (bare Shopify Plus): Avanserte tilpasninger er tilgjengelig for butikker med Shopify Plus-abonnementet, som inkluderer direkte redigeringsmuligheter gjennom funksjoner for kasseutvidelser.
  • Kompatibilitet for apptyper: Noen apper som tilpasser kassen, inkludert takke- og bestillingsstatussidene, er tilgjengelige for virksomheter med Basic Shopify-abonnementet eller høyere. Apper som tilpasser informasjons-, frakt- og betalingssidene i kassen, inkludert kasser fra bestillingsutkast, er bare tilgjengelig for Shopify Plus.
Tabell som sammenligner hvilke kasseapper som er tilgjengelige for hvilke Shopify-abonnementer.
Apptype Basic Shopify-abonnementet eller høyere Shopify Plus
Apper bygget med webpiksel-apputvidelser
Apper bygget med etterkjøpsapputvidelser
Offentlige apper bygget med Shopify Functions
Tilpassede apper bygget med Shopify Functions
Apper utviklet med grensesnittutvidelser for takke- og bestillingsstatussidene
Apper utviklet med grensesnittutvidelser for informasjons-, frakt- og betalingssidene
Checkout Blocks, en gratis app for tilpasning av kassen med grensesnittutvidelser og Shopify Functions

Forstå tilpasninger av betalingsmåte

Tilpasning av betalingsmåter i kassen er en funksjon som lar deg skreddersy hvordan betalingsalternativer vises til kundene, noe som forbedrer opplevelsen i kassen og potensielt kan øke konverteringsrater. Du kan tilpasse disse innstillingene ved å installere en spesialisert tredjepartsapp for å optimalisere hvordan betalingsalternativer vises til kunder i kassen. Med denne tilpasningen av betalingsmåter kan du sortere, skjule og gi nytt navn til betalingsmåter slik at det passer virksomhetens behov bedre.

Hvis du vil implementere disse tilpasningene, må du installere en app for betalingstilpasning i Shopify App Store. Disse appene inneholder verktøy som lar deg justere presentasjonen av betalingsmåter under betalingsprosessen. Søk etter betalingstilpasning i Shopify App Store for et utvalg av tilgjengelige apper.

Tilgjengelighet basert på abonnement og geografi

Muligheten til å gi nytt navn til, skjule eller sortere betalingsfelter i kassen er underlagt visse begrensninger:

• Shopify Plus-forhandlere: Hvis du har et Shopify Plus-abonnement, har du i tillegg en mulighet til å tilpasse kredittkortfeltene direkte. Det betyr at du kan skjule, gi nytt navn til eller sortere kredittkortalternativene i tillegg til andre betalingsmåter.
  • Ikke-Shopify Plus-forhandlere: Forhandlere med Basic Shopify-abonnementer eller høyere, men Shopify Plus, har fortsatt tilgang til tilpasningsapper for betalingsmåter. I USA og Canada er imidlertid disse tilpasningene begrenset til betalingsmåter som ikke er kredittkort. Selv om du kan skjule, gi nytt navn til eller sortere alternative betalingsmåter, vil ikke egendefinerte innstillinger for kredittkortfelter gjelde i kassen, og kredittkortalternativene forblir standard som tilbudt av Shopify. For å få tilgang til tilpasninger i kredittkortfelter i USA og Canada, kreves oppgradering til Shopify Plus.

Legge til en tilpasning for en betalingsmåte

Hvis du vil tilpasse betalingsmåter i kassen må du installere en tredjepartsapp som støtter tilpasninger av betalingsmåter, og deretter konfigurere tilpasningene.

Trinn 1: Installere en tilpasningsapp for betalingsmåter

Du kan installere flere apper for kassetilpasninger som tilbyr ulike tilpasningsalternativer.

Steg:

1. Gå til Shopify App Store og søk etter apper for betalingsmåter som passer for din bedrift.
  2. Klikk på Legg til app.
  3. Klikk på Installer app.

Trinn 2: Konfigurer og aktiver tilpasningene

Når du har installert en app for tilpasning av betalingsmåter kan du konfigurere og aktivere tilpasningene.

Steg:

1. Gå til Innstillinger > Betalinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Administrer i seksjonen Betalingstilpasninger.
  3. Legg til tilpasningen:

1. Klikk Legg til tilpasning.
    2. Velg en tilpasning.
    3. Konfigurer tilpasningen, og klikk deretter Lagre.
  4. Valgfritt: Hvis du vil legge til flere tilpasninger klikker du Legg til tilpasning.

5. Velg tilpasningene du vil bruke.

6. Klikk på Aktiver.

Legge til en leveringstilpasning

Hvis du vil tilpasse leveringsalternativer i kassen må du installere en tredjepartsapp som støtter tilpasning av leveringsmåter, og deretter konfigurere tilpasningene.

Trinn 1: Installer en app for leveringstilpasning

Du kan installere flere apper for kassetilpasninger som tilbyr ulike tilpasningsalternativer.

Steg:

1. Gå til Shopify App Store og søk etter apper for leveringstilpasning som passer din virksomhet.
  2. Klikk på Legg til app.
  3. Klikk på Installer app.

Trinn 2: Konfigurer og aktiver tilpasningene

Når du har installert en app for tilpasning av leveringsalternativer kan du konfigurere og aktivere tilpasningene.

Steg:

1. Gå til Innstillinger > Frakt og leveranse fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Administrer i seksjonen Leveringstilpasninger.
  3. Legg til tilpasningen:

1. Klikk Legg til tilpasning.
    2. Velg en tilpasning.
    3. Konfigurer tilpasningen, og klikk deretter Lagre.
  4. Valgfritt: Hvis du vil legge til flere tilpasninger klikker du Legg til tilpasning.

5. Velg tilpasningene du vil bruke.

6. Klikk på Aktiver.

Legge til handlekurv- og kassebekreftelser

Hvis du ønsker å bekrefte informasjon om en kundes handlekurv eller kasse, må du installere en tredjepartsapp som støtter handlekurv- og kassebekreftelser.

Med apper som støtter handlekurv- og kassebekreftelser kan du håndheve regler i kassen, som å begrense antall av et produkt kunden kan kjøpe, eller sikre at kundene fyller ut egendefinerte felter i kassen.

Når du har installert en app for handlekurv- og kassebekreftelser, kan du konfigurere og aktivere bekreftelsesregler.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.

2. Klikk på Kasseregler i seksjonen Kasse.

3. Legg til bekreftelsesregelen:

1. Klikk på Legg til regel.
    2. Velg en bekreftelsesregel du vil legge til.
  4. Valgfritt: Hvis du vil legge til flere bekreftelsesregler, klikker du på Legg til regel.

5. Valgfritt: Hvis du vil redigere en bekreftelsesregel, klikker du på og klikk deretter på Rediger regel for den aktuelle regelen.

6. Klikk på for bekreftelsesregelen du vil aktivere, og klikk deretter på Aktiver

Støtte for tredjepartsapper

Hvis du har problemer med en tredjepartsapp, må du kontakte apputvikleren for å få hjelp.

Hvis du er en apputvikler eller Shopify-partner som spesialiserer deg innen betalingstilpasninger eller leveringstilpasninger, bør du vurdere geografiske og abonnementsspesifikke retningslinjer for å skreddersy apptilbudet ditt på riktig måte.