Tilpasse betalingsmåter og leveringsalternativer i kassen

For å tilpasse hvordan betalingsmåter og leveringsalternativer vises til kunder i kassen, kan butikker med Basic Shopify-abonnementet eller høyere installere og konfigurere en kasseapp, og deretter velge tilpasningene som skal brukes i kassen.

Apputviklere og Shopify-partnere kan opprette offentlige eller tilpassede apper med betalingstilpasninger og leveringstilpasninger. Avhengig av appene du installerer kan du skjule, sortere og omdøpe betalingsmåter og leveringsalternativer i kassen.

Apptilgjengelighet

Noen apper som tilpasser eller utvider kassen er tilgjengelige for bedrifter som abonnerer på Basic Shopify-abonnementet eller høyere. Tilgjengelige apper krever ikke bruk av redigeringsverktøyet for kassen, som er en kasseutvidelsesfunksjon som kun er tilgjengelig for Plus.

Apptype Basic Shopify-abonnementet eller høyere Shopify Plus
Apper bygget med webpiksel-apputvidelser
Apper bygget med etterkjøpsapputvidelser
Offentlige apper bygget med Shopify Functions
Tilpassede apper bygget med Shopify Functions
Apper bygget med grensesnittutvidelser for kassen

Legge til en tilpasning for en betalingsmåte

Hvis du vil tilpasse betalingsmåter i kassen må du installere en tredjepartsapp som støtter tilpasninger av betalingsmåter, og deretter konfigurere tilpasningene.

Trinn 1: Installere en tilpasningsapp for betalingsmåter

Du kan installere flere apper for kassetilpasninger som tilbyr ulike tilpasningsalternativer.

Steg:

1. Gå til Shopify App Store og søk etter apper for betalingsmåter som passer for din bedrift.
  2. Klikk på Legg til app.
  3. Klikk på Installer app.

Trinn 2: Konfigurer og aktiver tilpasningene

Når du har installert en app for tilpasning av betalingsmåter kan du konfigurere og aktivere tilpasningene.

Steg:

1. Gå til Innstillinger > Betalinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Administrer i seksjonen Betalingstilpasninger.
  3. Legg til tilpasningen:

1. Klikk Legg til tilpasning.
    2. Velg en tilpasning.
    3. Konfigurer tilpasningen, og klikk deretter Lagre.
  4. Valgfritt: Hvis du vil legge til flere tilpasninger klikker du Legg til tilpasning.

5. Velg tilpasningene du vil bruke.

6. Klikk på Aktiver.

Legge til en leveringstilpasning

Hvis du vil tilpasse leveringsalternativer i kassen må du installere en tredjepartsapp som støtter tilpasning av leveringsmåter, og deretter konfigurere tilpasningene.

Trinn 1: Installer en app for leveringstilpasning

Du kan installere flere apper for kassetilpasninger som tilbyr ulike tilpasningsalternativer.

Steg:

1. Gå til Shopify App Store og søk etter apper for leveringstilpasning som passer din virksomhet.
  2. Klikk på Legg til app.
  3. Klikk på Installer app.

Trinn 2: Konfigurer og aktiver tilpasningene

Når du har installert en app for tilpasning av leveringsalternativer kan du konfigurere og aktivere tilpasningene.

Steg:

1. Gå til Innstillinger > Frakt og leveranse fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Administrer i seksjonen Leveringstilpasninger.
  3. Legg til tilpasningen:

1. Klikk Legg til tilpasning.
    2. Velg en tilpasning.
    3. Konfigurer tilpasningen, og klikk deretter Lagre.
  4. Valgfritt: Hvis du vil legge til flere tilpasninger klikker du Legg til tilpasning.

5. Velg tilpasningene du vil bruke.

6. Klikk på Aktiver.

Legge til handlekurv- og kassebekreftelser

Hvis du ønsker å bekrefte informasjon om en kundes handlekurv eller kasse, må du installere en tredjepartsapp som støtter handlekurv- og kassebekreftelser.

Med apper som støtter handlekurv- og kassebekreftelser kan du håndheve regler i kassen, som å begrense antall av et produkt kunden kan kjøpe, eller sikre at kundene fyller ut egendefinerte felter i kassen.

Når du har installert en app for handlekurv- og kassebekreftelser, kan du konfigurere og aktivere bekreftelsesregler.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.
  2. Klikk på Kasseregler i seksjonen Kasse.
  3. Legg til bekreftelsesregelen:

1. Klikk på Legg til regel.
    2. Velg en bekreftelsesregel du vil legge til.
  4. Valgfritt: Hvis du vil legge til flere bekreftelsesregler, klikker du på Legg til regel.

5. Valgfritt: Hvis du vil redigere en bekreftelsesregel, klikker du på og klikk deretter på Rediger regel for den aktuelle regelen.

6. Klikk på for bekreftelsesregelen du vil aktivere, og klikk deretter på Aktiver