Kaupan käytäntöjen lisääminen

Voit lisätä tai luoda seuraavia käytäntöjä Shopify-kauppaasi:

• Palautuskäytäntö
  • Tietosuojakäytäntö
  • Käyttöehdot
  • Toimituskäytäntö
  • Oikeudellinen huomautus
  • Tilauskäytäntö

Kaupan käytäntöjen lisääminen tai luominen englanniksi

Voit lisätä tai luoda käytäntöjä Shopify-kauppaasi. Voit käyttää HTML-koodia kaupan käytäntöjen sisällössä.

Jos käytät sovellusta tuotetilausten tarjoamiseen kaupassasi, luotu malli näkyy asiakkaillesi, kun asetusten Ostovaihtoehtojen peruutuskäytäntö -kohta on tyhjä. Tämä käytäntö on linkitetty kassalla Tilauskäytäntö-tekstiin.

Vaikka Shopify voi luoda mallipohjia, on omalla vastuullasi noudattaa julkaistuja käytäntöjäsi. Tarkista käytännöt siis huolellisesti ennen niiden lisäämistä.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Käytännöt.
  2. Kirjoita kaupan käytännöt tai siirry oletusmalliin napauttamalla Luo mallista. Rich Text editorin avulla voit muokata käytäntöjesi muotoilua ja tyyliä sekä lisätä linkkejä ja kuvia.
  3. Tarkista kaupan käytännöt ja tee tarvittavat muutokset.
  4. Lisää käytäntöjä klikkaamalla Tallenna.

Kun olet lisännyt kaupan käytännöt, ne liitetään automaattisesti kassasivujen alatunnisteeseen. Asiakkaat saattavat haluta tutustua käytäntöihisi ennen maksamista, joten sinun kannattaa linkittää kyseiset sivut kauppasi navigointiin.

Käytäntöjen luominen ranskaksi, italiaksi tai espanjaksi

Voit myös luoda käytäntöjä ranskaksi, italiaksi tai espanjaksi.

Käytäntöjä ranskaksi:

Käytäntöjä italiaksi:

Käytäntöjä espanjaksi:

Mukautettujen sivujen lisääminen oikeudellisten tietojen näyttämistä varten

Voit luoda verkkosivuja Shopify Adminissa. Verkkosivut soveltuvat sellaisten tietojen julkaisuun, jotka muuttuvat harvoin tai joita asiakkaat lukevat usein, kuten "Tietoa meistä" ‑sivu tai "Ota meihin yhteyttä" ‑sivu.

Lue, miten voit lisätä sivuja verkkokauppaasi ja linkittää nämä sivut kaupan navigointiin.

Poista toimituskäytäntö tuotesivuilta

Jos käytät Shopifyn ilmaista teemaa, joka on ladattu marraskuun 2018 jälkeen ja olet lisännyt toimituskäytännöt, verkkokaupan tuotesivuilla on linkki toimituskäytäntöihin. Niissä kerrotaan mahdollisista tuotteen lisäkuluista tai toimitusehdoista.

Voit poistaa tämän linkin muokkaamalla teemasi kieltä.

Tee näin:

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Teemat.
  2. Klikkaa nykyisen teemasi vieressä ...-painiketta, > Muokkaa oletusteemasisältöä.
  3. Kirjoita hakukenttään shipping policy html .
  4. Korvaa sisältö toimituskäytännön html-ruudussa yhdellä välilyönnillä.
  5. Klikkaa Tallenna.

Käytäntöjen lisääminen kaupan valikoihin

Käytäntöihisi osoittavat linkit näkyvät oletuksena kassasivun alatunnisteessa. Tilausten tarkastelusivulla näkyy myös palautuskäytäntöihisi osittava linkki. Tuotesivuillasi ja ostoskorissasi näkyy toimituskäytäntöihisi osoittava linkki.

Voit päivittää valikot sisällyttämällä niihin seuraavat käytännöt.

Tee näin:

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Navigointi.
  2. Klikkaa sen valikon nimeä, johon haluat lisätä käytännön.
  3. Lisää valikkoon haluamasi käytännöt:

1. Klikkaa Lisää valikkokohta.
    2. Anna kyseisen käytännön valikkokohdalle nimi ja etsi kyseinen käytäntö.
    3. Klikkaa Lisää.
  4. Klikkaa Tallenna valikko.

Käytäntöihisi osoittavien linkkien lisääminen sivuihin tai sosiaaliseen mediaan

Voit lisätä käytäntöihisi osoittavat suorat linkit lisäämällä seuraavat kohdat kauppasi verkkotunnuksen loppuun:

• Palautuskäytäntö: /policies/refund-policy
  • Tietosuojakäytäntö:/Policies/Privacy-Policy
  • Käyttöehdot:/Policies/Terms-of-Service
  • Toimituskäytäntö:/Policies/Shipping-käytäntö
  • Tilauskäytäntö: /policies/subscription-policy

Jos esimerkiksi verkkotunnuksesi nimi on juhan-muoti.myshopify.com, suora linkki toimituskäytäntöihisi on juhan-muoti.myshopify.com/policies/shipping-policy.