Kassalla maksun lomakevaihtoehtojen muokkaaminen

Voit muuttaa joitakin kassasivujen kenttiä niin, että ne ovat pakollisia, valinnaisia tai piilotettuja.

Esimerkiksi:

• Jos jotkut asiakkaat hylkäävät ostoskorinsa, koska he eivät halua antaa puhelinnumeroaan kassalla maksaessaan, puhelinnumeron asetukseksi voidaan asettaa Valinnainen.
  • Jos maksupalveluiden tarjoaja tai kuljetusliike edellyttää, että asiakas antaa puhelinnumeronsa maksun suorittamiseksi, puhelinnumerolle voi antaa arvon Pakollinen.

Voit muuttaa seuraavia lomakevaihtoehtoja:

• Koko nimi: Edellytä, että asiakkaasi antaa sekä etu- että sukunimensä, tai vain sukunimensä.
  • Yrityksen nimi: Sisällytä tai piilota yrityksen nimikenttä.
  • Osoiterivi 2 (huoneisto, asunto, jne.): Sisällytä tai piilota lisäosoiterivi.
  • Toimitusosoitteen puhelinnumero: Sisällytä tai piilota puhelinnumerokenttä.

Jos myyt tuotteita Espanjassa, Italiassa, Alankomaissa, Itävallassa, Sveitsissä, Brasiliassa tai Meksikossa ja olet muokannut kassalle maksuasi niin, että se kerää talon numeroita, poista tekemäsi mukautukset. Jos et muuta mukautuksiasi, asiakkaidesi täytyy antaa talon numero kahdesti.

Toimintovaiheet:

Bottien ehkäisy

Shopify Plus ‑sopimukselliset Plus-kaupat voivat ottaa CAPTCHA-varmistuksen käyttöön verkkokaupan kassasivulle.

Kun valinta on otettu käyttöön, asiakkaitasi pyydetään ennen tilauksen maksamista osoittamaan, etteivät he ole robotteja. Kyseisten varmennusten käyttäminen voi pidentää asiakkaiden maksuprosessia, joten varmennukset kannattaa ottaa käyttöön vain, jos verkkokaupallasi on ongelmia roskapostin kanssa.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify-ylläpitäjässä Verkkokauppa > Asetukset.
  2. Valitse Roskapostisuojaus-osiossa Ota Google reCAPTCHA käyttöön kassalla.