Maksutapojen ja toimitusvaihtoehtojen mukauttaminen kassalla

Jos haluat mukauttaa tapaa, jolla maksutavat ja toimitusvaihtoehdot näkyvät asiakkaille kassalla, Basic Shopify -sopimusta tai sitä korkeampaa sopimusta käyttävät kaupat voivat asentaa ja konfiguroida kassasovelluksen ja valita sen jälkeen kassavaiheessa käytettävät mukautukset.

Sovelluskehittäjät ja Shopify Partner -kumppanit voivat luoda julkisia tai mukautettuja sovelluksia, joissa on maksumukautuksia ja toimitusmukautuksia. Asentamistasi sovelluksista riippuen voit piilottaa ja järjestää ja nimetä maksutapoja ja toimitusvaihtoehtoja uudelleen kassalla.

Sovelluksen saatavuus

Jotkin sovellukset, jotka mukauttavat tai laajentavat kassavaihetta, ovat saatavilla Basic Shopify –tai sitä korkeampaa sopimusta käyttäville yrityksille. Käytettävissä olevat sovellukset eivät edellytä kassaeditoria, joka on vain Plus-sopimuksissa käytettävissä oleva Checkout Extensibility -ominaisuus.

Sovellustyyppi Basic Shopify -suunnitelma tai sitä korkeampi Shopify Plus
Verkkopikselisovelluslaajennuksilla rakennetut sovellukset
Ostoksenjälkeiseen toimintaan tarkoitetuilla sovelluslaajennuksilla rakennetut sovellukset
Shopify Functions -toiminnolla rakennetut mukautetut sovellukset
Shopify Functions -toiminnolla rakennetut mukautetut sovellukset
Kassavaiheen käyttöliittymälaajennuksilla rakennetut sovellukset

Maksutavan mukautuksen lisääminen

Jos haluat mukauttaa maksutapojasi kassalla, sinun täytyy asentaa kolmannen osapuolen sovellus, joka tukee maksutavan mukauttamista, ja määrittää sen jälkeen mukautuksesi.

Vaihe 1: Asenna maksutavan muokkaussovellus

Voit asentaa useamman maksuvaiheen muokkaussovelluksen, jotka tarjoavat erilaisia muokkausvaihtoehtoja.

Tee näin:

1. Siirry Shopify App Storeen ja etsi yrityksesi käyttöön sopiva maksutapasovellus.
  2. Klikkaa Add app (Lisää sovellus) -valintaa.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.

Vaihe 2: Määritä ja aktivoi mukautuksesi

Kun olet asentanut maksutapojen mukautussovelluksen, voit määrittää ja aktivoida mukautuksia.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Maksut.
  2. Klikkaa Maksujen mukautukset -osiossa Hallinnoi.
  3. Lisää mukautuksesi:

1. Klikkaa Lisää mukautus.
    2. Valitse mukautus.
    3. Määritä mukautus ja klikkaa sitten Tallenna.
  4. Valinnainen: Jos haluat lisätä enemmän mukautuksia, klikkaa Lisää mukautus.

5. Valitse mukautukset, joita haluat käyttää.

6. Valitse Aktivoi.

Toimitusmukautuksen lisääminen

Jos haluat mukauttaa toimitusvaihtoehtojasi kassalla, sinun täytyy asentaa kolmannen osapuolen sovellus, joka tukee toimituksen mukauttamista, ja määrittää sen jälkeen mukautuksesi.

Vaihe 1: Asenna toimitusten mukautussovellus

Voit asentaa useamman maksuvaiheen muokkaussovelluksen, jotka tarjoavat erilaisia muokkausvaihtoehtoja.

Tee näin:

1. Siirry Shopify App Storeen ja etsi yrityksesi tarpeisiin sopiva toimitusten mukautussovellus.
  2. Klikkaa Add app (Lisää sovellus) -valintaa.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.

Vaihe 2: Määritä ja aktivoi mukautuksesi

Kun olet asentanut toimitusten mukautussovelluksen, voit määrittää ja aktivoida mukautuksia.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.
  2. Klikkaa Toimitusmukautukset-osiossa Hallinnoi.
  3. Lisää mukautuksesi:

1. Klikkaa Lisää mukautus.
    2. Valitse mukautus.
    3. Määritä mukautus ja klikkaa sitten Tallenna.
  4. Valinnainen: Jos haluat lisätä enemmän mukautuksia, klikkaa Lisää mukautus.

5. Valitse mukautukset, joita haluat käyttää.

6. Valitse Aktivoi.

Ostoskorin ja kassan validoinnin lisääminen

Jos haluat vahvistaa tietoja asiakkaiden ostoskoreista tai maksuvaiheista, sinun on asennettava kolmannen osapuolen sovellus, joka tukee ostoskorin ja kassan validointeja.

Ostoskorin ja kassan validointeja tukevien sovellusten avulla voit ottaa kassalle käyttöön sääntöjä esimerkiksi asiakkaan ostettavissa olevien tuotteiden määrän rajoittamiseksi tai sen varmistamiseksi, että asiakkaat täyttävät mukautetut kentät kassalla.

Kun olet asentanut ostoskorin ja kassan validointisovelluksen, voit määrittää ja aktivoida validointisääntösi.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.
  2. Klikkaa Kassa-osiossa valintaa Kassavaiheen säännöt.
  3. Lisää validointisääntösi:

1. Klikkaa Lisää sääntö.
    2. Valitse lisättävä validointisääntö.
  4. Valinnainen: jos haluat lisätä muita validointisääntöjä, klikkaa valintaa Lisää sääntö.

5. Valinnainen: jos haluat muokata validointisääntöä, valitse kyseisen säännön viereltä ... ja klikkaa sitten valintaa Muokkaa sääntöä.

6. Valitse aktivoitavan validointisäännön kohdalta ... ja klikkaa sitten valintaa Aktivoi.