Maksutapojen ja toimitusvaihtoehtojen mukauttaminen kassalla

Mukautetut maksutavat ja toimitusvaihtoehdot tehostavat kassakokemusta, minkä ansiosta voit parantaa asiakastyytyväisyyttä sekä yksinkertaistaa maksutapahtumiasi. Toistuva tilauksen sopimuksestasi ja maantieteellisestä sijainnistasi riippuen voit käyttää tiettyjä mukautuselementtejä.

Kassavaiheen maksutapojen ja toimitusvaihtoehtojen mukauttamisen kelpoisuusvaatimukset

Ennen kuin aloitat maksutapojen ja toimitusvaihtoehtojen mukauttamisen, varmista, että kauppasi täyttää seuraavat ehdot:

• Toistuvan tilauksen sopimus: Kaupallasi on oltava vähintään Basic Shopify ‑sopimus.
  • Kassasovelluksen asennus: Sinulla on oltava Shopify App Storesta asennettu yhteensopiva kassasovellus. Lue lisää kassan määritysten mukauttamisesta sovelluksilla.
  • Kassan laajennettavuus (vain Shopify Plus): Shopify Plus ‑kaupat voivat käyttää lisämukautuksia, kuten kassan laajennettavuuden mahdollistavat suoramukautusvaihtoehdot.
  • Sovellustyypin yhteensopivuus: Jotkin sovellukset, jotka mukauttavat kassavaihetta, mukaan lukien kiitos- ja tilauksen tila ‑sivu, ovat saatavilla yrityksille, joilla on Basic Shopify ‑sopimus tai sitä korkeamman tason sopimus. Sovellukset, jotka mukauttavat kassavaiheen tietoja, toimitusta ja maksusivuja, mukaan lukien tilausluonnosten kassavaiheet, ovat käytettävissä vain Shopify Plusissa.
Taulukossa verrataan Shopify-sopimuksissa saatavilla olevia kassasovelluksia.
Sovellustyyppi Basic Shopify -suunnitelma tai sitä korkeampi Shopify Plus
Verkkopikselisovelluslaajennuksilla rakennetut sovellukset
Ostoksenjälkeiseen toimintaan tarkoitetuilla sovelluslaajennuksilla rakennetut sovellukset
Shopify Functions -toiminnolla rakennetut mukautetut sovellukset
Shopify Functions -toiminnolla rakennetut mukautetut sovellukset
Sovellukset, jotka on luotu kiitos- ja tilauksen tila -sivujen käyttöliittymälaajennuksilla
Sovellukset, jotka on luotu tieto-, toimitus ja maksusivujen käyttöliittymälaajennuksilla
Checkout Blocks, ilmainen sovellus, jonka avulla voit mukauttaa kassaa käyttöliittymän laajennusten ja Shopify Functions -ominaisuuden avulla

Maksutapojen mukautusten ymmärtäminen

Maksutavan mukauttaminen kassalla on ominaisuus, jonka avulla voit räätälöidä, miten maksuvaihtoehdot näkyvät asiakkaillesi. Tämä parantaa kassakokemusta ja voi lisätä myös konversioastetta. Voit optimoida maksuvaihtoehtojen näyttötapaa asiakkaillesi kassalla siten, että mukautat näitä asetuksia asentamalla kolmannen osapuolen erikoissovelluksen. Tämän maksutavan mukauttamisen avulla voit lajitella, järjestää uudelleen, piilottaa ja nimetä uudelleen maksutapoja, jotta ne vastaavat yrityksesi vaatimuksia paremmin.

Ota nämä mukautukset käyttöön asentamalla maksun mukautussovellus Shopify App Storesta. Nämä sovellukset tarjoavat työkaluja, joiden avulla voit säätää maksutapojen esitystapaa kassalla. Voit tarkastella erilaisia Shopify App Storessa saatavilla olevia sovelluksia hakemalla hakusanoilla maksun mukauttaminen.

Toistuvaan tilaukseen ja maantieteelliseen sijaintiin perustuva saatavuus

Kassavaiheen maksukenttien nimeämis-, piilottamis-, uudelleenjärjestely - ja lajittelumahdollisuutta koskevat tietyt rajoitukset:

• Shopify Plus ‑kauppiaat: Jos sinulla on Shopify Plus, pystyt mukauttamaan luottokorttikenttiä suoraan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit piilottaa, nimetä uudelleen, järjestää uudelleen tai lajitella muiden maksutapojen lisäksi myös luottokorttivaihtoehtoja.
  • Muut kuin Shopify Plus ‑kauppiaat: Kauppiaat, joilla on toistuva Basic Shopify ‑tilaus tai sitä korkeamman tason tilaus, mutta ei Shopify Plusia, voivat kuitenkin käyttää maksutavan mukautussovelluksia. Yhdysvalloissa ja Kanadassa nämä mukautukset ovat kuitenkin rajoitettu maksutapoihin, jotka eivät ole luottokorttimaksutapoja. Voit piilottaa, nimetä uudelleen, järjestellä uudelleen tai lajitella vaihtoehtoisia maksutapoja, mutta luottokorttikenttiin sovelletut mukautetut asetukset eivät näy kassalla, ja luottokorttivaihtoehdot pysyvät Shopifyn tarjoamien vakioasetusten mukaisina. Luottokorttikentän mukauttaminen Yhdysvalloissa ja Kanadassa edellyttää päivitystä Shopify Plus ‑tilaukseen.

Maksutavan mukautuksen lisääminen

Jos haluat mukauttaa maksutapojasi kassalla, sinun täytyy asentaa kolmannen osapuolen sovellus, joka tukee maksutavan mukauttamista, ja määrittää sen jälkeen mukautuksesi.

Vaihe 1: Asenna maksutavan muokkaussovellus

Voit asentaa useamman maksuvaiheen muokkaussovelluksen, jotka tarjoavat erilaisia muokkausvaihtoehtoja.

Tee näin:

1. Siirry Shopify App Storeen ja etsi yrityksesi käyttöön sopiva maksutapasovellus.
  2. Klikkaa Add app (Lisää sovellus) -valintaa.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.

Vaihe 2: Määritä ja aktivoi mukautuksesi

Kun olet asentanut maksutapojen mukautussovelluksen, voit määrittää ja aktivoida mukautuksia.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Maksut.
  2. Klikkaa Maksujen mukautukset -osiossa Hallinnoi.
  3. Lisää mukautuksesi:

1. Klikkaa Lisää mukautus.
    2. Valitse mukautus.
    3. Määritä mukautus ja klikkaa sitten Tallenna.
  4. Valinnainen: Jos haluat lisätä enemmän mukautuksia, klikkaa Lisää mukautus.

5. Valitse mukautukset, joita haluat käyttää.

6. Valitse Aktivoi.

Toimitusmukautuksen lisääminen

Jos haluat mukauttaa toimitusvaihtoehtojasi kassalla, sinun täytyy asentaa kolmannen osapuolen sovellus, joka tukee toimituksen mukauttamista, ja määrittää sen jälkeen mukautuksesi.

Vaihe 1: Asenna toimitusten mukautussovellus

Voit asentaa useamman maksuvaiheen muokkaussovelluksen, jotka tarjoavat erilaisia muokkausvaihtoehtoja.

Tee näin:

1. Siirry Shopify App Storeen ja etsi yrityksesi tarpeisiin sopiva toimitusten mukautussovellus.
  2. Klikkaa Add app (Lisää sovellus) -valintaa.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.

Vaihe 2: Määritä ja aktivoi mukautuksesi

Kun olet asentanut toimitusten mukautussovelluksen, voit määrittää ja aktivoida mukautuksia.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.
  2. Klikkaa Toimitusmukautukset-osiossa Hallinnoi.
  3. Lisää mukautuksesi:

1. Klikkaa Lisää mukautus.
    2. Valitse mukautus.
    3. Määritä mukautus ja klikkaa sitten Tallenna.
  4. Valinnainen: Jos haluat lisätä enemmän mukautuksia, klikkaa Lisää mukautus.

5. Valitse mukautukset, joita haluat käyttää.

6. Valitse Aktivoi.

Ostoskorin ja kassan validoinnin lisääminen

Jos haluat vahvistaa tietoja asiakkaiden ostoskoreista tai maksuvaiheista, sinun on asennettava kolmannen osapuolen sovellus, joka tukee ostoskorin ja kassan validointeja.

Ostoskorin ja kassan validointeja tukevien sovellusten avulla voit ottaa kassalle käyttöön sääntöjä esimerkiksi asiakkaan ostettavissa olevien tuotteiden määrän rajoittamiseksi tai sen varmistamiseksi, että asiakkaat täyttävät mukautetut kentät kassalla.

Kun olet asentanut ostoskorin ja kassan validointisovelluksen, voit määrittää ja aktivoida validointisääntösi.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.

2. Klikkaa Kassa-osiossa valintaa Kassavaiheen säännöt.

3. Lisää validointisääntösi:

1. Klikkaa Lisää sääntö.
    2. Valitse lisättävä validointisääntö.
  4. Valinnainen: jos haluat lisätä muita validointisääntöjä, klikkaa valintaa Lisää sääntö.

5. Valinnainen: jos haluat muokata validointisääntöä, valitse kyseisen säännön viereltä ... ja klikkaa sitten valintaa Muokkaa sääntöä.

6. Valitse aktivoitavan validointisäännön kohdalta ... ja klikkaa sitten valintaa Aktivoi.

Kolmansien osapuolten sovellusten tuki

Jos kolmannen osapuolen sovelluksessa ilmenee ongelmia, sinun on otettava yhteyttä sovelluskehittäjään .

Jos olet sovelluskehittäjä tai Shopify Partner, joka on erikoistunut maksujen mukautuksiin tai toimitusten mukautuksiin, sinun kannattaa tutustua maantieteellisiin rajoituksiin ja toistuvaan tilaukseen perustuviin ohjeisiin, jotta sovellustarjontasi voidaan räätälöidä sopivasti.