Suojaa kauppasi botteja vastaan

Voit aktivoida bottisuojauksen, jolloin tuoteinventaarioita ei ensisijaisesti myydä automaatti-kassaboteille. Bottisuojauksen aktivointi estää botteja ostamasta tuotteita ja varmistaa, että asiakkaasi voivat tehdä ostoksia.

Bottisuojauksesta

Normaalin bottisuojauksen lisäksi voit aktivoida Checkpoint Challenge -haasteen kauppasi maksuprosessissa tapahtuman ajaksi. Kun Checkpoint Protection on aktivoitu, asiakkaitasi pyydetään läpäisemään reCAPTCHA-haaste ennen kuin he voivat edetä ostoskoristaan kassasivulle.

Tämä asetus auttaa sinua hallitsemaan kassalle syntyvää jonoa. Vain ihmiset voi siirtyä kassalle, joten kassajonosi kasvaa normaalisti, eivätkä botit pääse hidastamaan sitä. Tarkistus kuitenkin hidastaa asiakkaan maksamista, koska prosessiin tulee uusi lisävaihe.

Huomioi: Checkpoint Challenge -haasteen asettaminen suunnitellun ajanjakson ajaksi ei korvaa haasteita, jotka olet asettanut muualla.

Jos olet asettanut reCAPTCHA-haasteen Checkpoint Challenge -suojan lisäksi toiseen ominaisuuteen, asiakkaidesi on läpäistävä useita haasteita ennen kuin voivat maksaa kassalla. Voit välttää tämän poistamalla haasteita käytöstä kassallasi, kun aktivoit haasteen bottisuojausta varten. Vain yhden haasteen pitäisi olla aktiivinen kerralla.

Työvaiheet

1. Valitse Shopify-ylläpidossa Verkkokauppa > Asetukset.
  2. Poista valinta Ota Google reCAPTCHA käyttöön kassalla ja Ota Google recaptcha käyttöön yhteystietolomakkeissa.

Ajasta bottisuojaus

Ajoita bottisuojaus olemaan aktiivinen samaan aikaan poitomyyntisi kanssa. Koska bottisuojaus kestää enintään 60 minuuttia ja kerrallaan voidaan ajoittaa vain yksi suojaus, bottisuojauksen aktivointi voi olla syynä siihen, että suojaus päättyy ennen kuin myynti päättyy.

Bottisuojausten ajastusten välillä tulee olla vähintään 15 minuuttia. Kun aikataulun mukainen bottisuojaus on päättynyt, uusi kausi voidaan ajastaa alkamaan aikaisintaan 15 minuutin päästä.

Ajoittamasi tapahtuma alkaa sinä ajankohtana, jonka olet valinnut kauppasi aikavyöhykkeen mukaan, ei selaimen aikavyöhykkeen mukaan.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa kohtaan Asetukset > Bottisuojaus.
  2. Klikkaa Ajoita suojaus.
  3. Syötä nimi, päivämäärä, alkamisaika ja kesto.
  4. Tarkista Estä tunnettuja botteja suorittamasta maksuja automaattisesti kassalla.
  5. Valinnainen: Jos haluat käyttää tarkistuspistehaasteen tapahtuman aikana, valitse Edellytä,että kaikki asiakkaat ratkaisevat tarkistuspistehaasteen ennen kassalla maksua.
  6. Klikkaa Lähetä.

Verkkokauppasi on suojattu bottien ostoksilta määrittämäsi keston ajan.

Mukauta tarkastuspistesivua

Voit muokata tarkastuspistesivun ulkoasua muokkaamalla teeman koodia.

Huomioi: Tarkastuspiste käyttää vain oletusarvoista checkpoint.liquid mallia. Vaihtoehtoisten mallipohjien käyttöä ei tueta.

Työvaiheet

1. Siirry Shopify-ylläpidossa kohtaan Verkkosivu > Teemat.
  2. Klikkaa Toiminnot > Muokkaa koodia.
  3. Jos mukautat tarkastuspistesivua ensimmäistä kertaa, luo tarkastuspistemalli tekemällä seuraavat toimet:

1. Klikkaa Lisää uusi malli.
    2. Valitse tarkastuspiste.
  4. Klikkaa Mallit-osiossa checkpoint.liquid.

5. Tee mallikoodiin muutoksia.

6. Klikkaa Tallenna.

Voit esikatsella mukautettua kassasivua luomalla uuden tapahtuman ja napauttamalla Esikatsele asiakkaan näkymää.

Bottisuojauksen käytöstä poistaminen

Bottisuojaus päättyy automaattisesti ajoitettuna kellonaikana. Jos riittävä määrä asiakkaita on jo tehnyt ostoksia, voit myös manuaalisesti sulkea bottisuojauksen. Sinun on seurattava tilauksia nähdäksesi ostomäärät, jolloin voit tehdä päätöksen bottisuojauksen poistosta.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa kohtaan Asetukset > Bottisuojaus.
  2. Klikkaa aktiivista tapahtumaa.
  3. Klikkaa Poista aktivointi.

Rajoitukset

• Suojattuja poistomyyntejä voidaan ajoittaa vain yksi kerrallaan.
  • Bottisuojauksen enimmäiskesto on 60 minuuttia.
  • Bottisuojausten ajastusten välillä tulee olla vähintään 15 minuuttia. Kun aikataulun mukainen bottisuojaus on päättynyt, uusi kausi voidaan ajastaa alkamaan aikaisintaan 15 minuutin päästä.
  • Bottisuojaus on käytettävissä vain verkkokaupan myyntikanavassa. Muiden myyntikanavien bottisuojausta tai Storefront API:a ei tueta.