Beskyt din butik mod bots

Du kan aktivere bot-beskyttelse for at forhindre, at dit produktinventar primært bliver solgt til bots med automatiseret betaling. Hvis du aktiverer bot-beskyttelse, forhindrer det, at bots kan købe dine produkter, og sikrer samtidig at dine kunder kan foretage køb.

Planlæg bot-beskyttelse

Planlæg aktiveringen af bot-beskyttelse til at starte samtidig med dit udsalg. Da bot-beskyttelse maksimalt varer i 60 minutter, og du kun kan planlægge én beskyttet periode ad gangen, kan din bot-beskyttelse slutte før dit udsalg, hvis du aktiverer bot-beskyttelsen for tidligt.

Der skal være et interval på minimum 15 minutter mellem hver planlagt periode med bot-beskyttelse. Når den planlagte periode er slut, skal der gå minimum 15 minutter, før en ny periode kan starte.

Dit planlagte event begynder på dit valgte tidspunkt i henhold til din butiks tidszone – ikke din tidszonen i din browser.

Når du planlægger bot-beskyttelse, kan du vælge at beskytte alle udgivne produkter. Du kan også vælge op til 50 individuelle produkter, som du vil beskytte.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Bot-beskyttelse i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Planlæg beskyttelse.
  3. Angiv titel, dato, starttidspunkt og varighed.
  4. Markér Stop kendte bots fra automatisk fuldførelse af betalingsprocessen.
  5. Valgfrit: Hvis du vil anvende en kontrolpunktsudfordring under event, skal du markere Kræv, at alle kunder løser en kontrolpunktsudfordring, før de fuldfører betalingsprocessen.
  6. I afsnittet Produkter skal du vælge, om du vil beskytte alle udgivne produkter eller kun bestemte produkter. Hvis du vælger at beskytte bestemte produkter, skal du bruge feltet Søg efter produkter til at føje dine produkter til listen over beskyttede produkter. Du kan højst tilføje 50 individuelle produkter.
  7. Klik på Send.

Dit butikslayout er beskyttet mod bot-betalinger i den periode, du angiver.

Tilpas kontrolpunktssiden

Du kan tilpasse udseendet af din kontrolpunktsside ved at redigere din temakode.

Bemærk: Kontrolpunkter bruger standardskabelonen checkpoint.liquid. Brug af andre skabeloner understøttes ikke.

Trin

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Handlinger > Rediger kode.
  3. Hvis det er første gang, du tilpasser kontrolpunktssiden, skal du oprette en skabelon til kontrolpunkter på følgende måde:

1. Klik på Tilføj en ny skabelon.
    2. Vælg Kontrolpunkt.
  4. Klik på checkpoint.liquid i afsnittet Skabeloner.

5. Foretag ændringer af skabelonens kode.

6. Klik på Gem.

Du kan se en forhåndsvisning af din tilpassede betalingsside ved at oprette et nyt event og klikke på Se et eksempel på, hvad dine kunder får at se.

Deaktiver bot-beskyttelse

Bot-beskyttelse deaktiveres automatisk, når den planlagte periode er slut. Hvis tilstrækkeligt mange kunder allerede har foretaget et køb i din butik, kan du deaktivere bot-beskyttelsen manuelt. Det kan du afgøre ved at følge ordretilgangen og så beslutte, om du vil deaktivere bot-beskyttelsen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Bot-beskyttelse i din Shopify-administrator.
  2. Klik på det aktive event.
  3. Klik på Deaktiver.

Begrænsninger

• Der kan kun planlægges ét beskyttet lynsalg ad gangen.
  • Bot-beskyttelse kan vare op til 60 minutter.
  • Der skal være et interval på minimum 15 minutter mellem hver planlagt periode med bot-beskyttelse. Når den planlagte periode er slut, skal der gå minimum 15 minutter, før en ny periode kan starte.
  • Bot-beskyttelsesfunktionen er kun tilgængelig for salgskanalen Webshop. Bot-beskyttelse til andre salgskanaler eller til Storefront API understøttes ikke.