Indstillinger for organisation

Organisationsindstillinger leverer yderligere funktioner til Shopify-administratoren. Hvis der er flere butikker i din organisation, kan du udføre handlinger på tværs af flere butikker i din organisation i stedet for at administrere hver enkelt butik enkeltvis.

Brugere, der har adgang til Organisationsindstillinger, kan udføre handlinger, der påvirker brugere, butiksadministration og fakturering på tværs af flere butikker i din organisation. Brugere skal have tildelt adgang til mindst én butik i din organisation, hvis du vil bruge Organisationsindstillinger.

Fordele ved at bruge Organisationsindstillinger

Organisationsindstillinger indeholder følgende funktioner, som kan hjælpe dig med at administrere din organisation på en mere effektiv måde.

Fordelene ved at bruge Indstillinger for organisation.
Funktion Beskrivelse
Brugeradministration Med indstillingerne for Brugeradministration kan du gøre følgende:
  • Føj nye brugere til din organisation.
  • Genaktiver, suspender eller fjern flere brugere samtidigt.
  • Tildele eller fjerne adgang til funktioner på organisationsniveau.
  • Kontrollér adgang og tilladelser på butiksniveau.
  • Oprette roller, der kombinerer adgang på organisationsniveau og tilladelser på butiksniveau, samt tildele roller til brugere.
  • Gennemtving totrinsgodkendelse.
Administration af butik Du kan gøre følgende ved hjælp af indstillinger for Administration af butikker:
  • Se og få adgang til alle butikker i din organisation.
  • Filtrere butikker efter type eller status.
  • Opret nye butikker.
Fakturering Du kan gøre følgende ved hjælp af Faktureringsindstillinger:
  • Brug en enkelt faktureringsenhed for organisationen for alle butikker i stedet for at administrere fakturaer for hver enkelt butik.
  • Administrer betaling for abonnementer, brugsgebyrer og engangsgebyrer med en enkelt betalingsmetode.
  • Få adgang til faktureringsoplysninger i separate afsnit for fakturaer, præferencer og rapportering.
Analytics Når du bruger Analytics, kan du se salg og ordrer i alt for hele din organisation.

I dette afsnit