Konfigurering af muligheder for at give drikkepenge ved onlineordrer

Onlinedrikkepenge giver dine kunder mulighed for at føje drikkepenge til deres ordrer på betalingssiden, når de går til betaling. Kunderne kan tilføje drikkepengene som en procentdel af ordrens samlede pris eller som et tilpasset beløb. Du kan ændre dine labels og beskrivelser for at tilpasse oplevelsen med onlinedrikkepenge efter dine behov, så de f.eks. støtter din virksomhed økonomisk eller indsamler penge til velgørenhed.

Overvejelser i forbindelse med muligheder for at give drikkepenge i din webshop

Overvej følgende, før du konfigurer muligheder for at give drikkepenge:

• Mulighederne for at give drikkepenge under betalingsprocessen i din webshop skal konfigureres via din Shopify-administrator. Dette gælder også, selvom du tidligere har konfigureret muligheder for at give drikkepenge til din Shopify POS.
  • Drikkepengene udregnes efter indkøbskurvens subtotal før skatter og levering. Drikkepenge er dog underlagt kreditkort- eller transaktionsgebyrer, da de er en del af ordrens samlede beløb.
  • Kunder kan ikke tilføje drikkepenge, når de afgiver en ordre via ShopPay.

Sådan bruger du drikkepenge online med offsite-betalingsgateways

Hvis du bruger offsite-betalingsgateways, bør du teste oplevelsen med onlinedrikkepenge, før du føjer muligheden for onlinedrikkepenge til din butik. Nogle offsite-betalingsgateways genkender f.eks. muligvis ikke varelinjen for drikkepenge.

Hvis du oplever, at oplevelsen med at give drikkepenge ikke virker som forventet for en specifik offsite-betalingsgateway, skal du kontakte supporten for denne gateway.

Konfigurer muligheder for at give drikkepenge via din Shopify-administrator

Du kan oprette op til tre muligheder for at give drikkepenge, som er en procentdel af ordrens subtotal. Alternativt kan kunder tilføje et tilpasset beløb.

Bemærk: Feltet for tilpasset beløb er konfigureret automatisk. Du skal ikke tilføje det, når du konfigurerer mulighederne for at give drikkepenge.

Fremgangsmåde:

Rediger labels til at give drikkepenge online

Du kan ændre de labels for drikkepenge, der vises under betalingsprocessen. Hvis dit formål f.eks. er at indsamle penge til velgørenhed, kan du angive, at du indsamler donationer ved at ændre nogle af disse labels til følgende:

• Titel: Donations
  • Beskrivelse: Please donate to a good cause
  • Tilpasset label: Add a custom donation
  • Opdater drikkepenge: Update donation
  • Label for drikkepenge: Donation

Den følgende tabel angiver de felter, som du kan ændre efter dine behov. Du kan redigere disse labels i afsnittet Temaer i din Shopify-administrator eller via Shopify-appen. Disse felter er placeret på siden Betaling og system.

Labels til at give drikkepenge online
Afsnit Felt Standardlabel
Drikkepenge ved betaling Titel Tilføj drikkepenge
Beskrivelse Show your support for the team at
Forudindstillet label %
Tilpasset label Tilføj tilpassede drikkepenge
Besked Tak! Vi værdsætter det
Opdater drikkepenge Opdater drikkepenge
Ordreoversigt ved betaling Label for drikkepenge Drikkepenge
Fejl i felter for betaling Ugyldigt drikkepengebeløb Enter a tip no more than

Fremgangsmåde:

Tilbagebetal drikkepenge

Hvis du vil inkludere et drikkepengebeløb i en tilbagebetaling, skal du tilføje beløbet manuelt. Du kan redigere beløbet på tilbagebetalingen, så det inkluderer drikkepengebeløbet.

Få mere at vide om tilbagebetaling af ordrer under Tilbagebetaling og annullering af ordrer.

Trin

Rapporter over drikkepenge

Du kan se det samlede beløb for drikkepenge i din Finansrapport.

Trin