Betalinger

Sørg for, at du forstår betalingsprocessen. Når en kunde går til betaling, kan han eller hun vælge at betale for sin ordre via en af de betalingsmetoder, som du har aktiveret i området Betalingsudbydere i din Shopify-administrator. Du kan aktivere en række forskellige betalingsmetoder med Shopify.

Der er nogle forskellige ting, du skal overveje, når du vælger, hvilke betalingsmetoder du vil tilbyde. Hvis du vil lade dine kunder betale med et kreditkort, kan du bruge Shopify Payments eller en tredjepartsudbyder.

Der er også flere måder, som kunderne kan betale online på uden at bruge et kreditkort, som f.eks. PayPal, Meta Pay, Amazon Pay og Apple Pay. Du kan evt. også acceptere andre betalingsmetoder som f.eks. kryptovaluta.

Hvis du bruger Shopify Payments, kan du aktivere Shop Pay for at give dine kunder mulighed for at gemme deres leverings- og betalingsoplysninger, så de får mulighed for at betale hurtigere. Nogle andre betalingsudbydere, som f.eks. PayPal, Amazon Pay, Apple Pay og Google Pay, tilbyder også knapper til hurtigere betaling, som du kan aktivere i din Shopify-butik.

Når du vælger en betalingstjenesteudbyder, skal du overveje de lande, hvor din virksomhed ligger, og hvor dine kunder bor. Du kan bruge Shopifys liste over betalingsgateways efter land til at finde ud af, hvilke betalingsgateways der er tilgængelige i dit land, og hvilken valuta de understøtter.

Du administrerer alle din butiks betalingsmetoder i området Betalingsudbydere i Shopify.