Betalinger

Det at forstå betalingsprocessen er et vigtigt skridt mod at modtage betaling fra dine kunder. Når en kunde går til betaling, kan han eller hun vælge at betale for sin ordre via en af de betalingsmetoder, som du har aktiveret i området Betalingstjenesteudbydere i din Shopify-administrator. Du kan aktivere en række forskellige betalingsmetoder med Shopify.

Der er nogle forskellige ting, du skal overveje, når du vælger, hvilke betalingsmetoder du vil tilbyde. Hvis du vil lade dine kunder betale med et kreditkort, kan du bruge Shopify Payments eller en tredjepartsudbyder.

Der er også flere måder, som kunderne kan betale online på uden at bruge et kreditkort, som f.eks. PayPal, Amazon Pay og Apple Pay. Du kan evt. også acceptere betalingsmetoder som f.eks. kryptovaluta.

Hurtigere betalingsprocesser som Shopify Pay gemmer leverings- og betalingsoplysninger for tilbagevendende kunder, så de kan betale hurtigere. Nogle betalingstjenesteudbydere, som f.eks. PayPal, Amazon Pay, Apple Pay og Google Pay, tilbyder også knapper til hurtigere betaling, som kan aktiveres i din Shopify-betaling.

Når du vælger en betalingstjenesteudbyder, skal du overveje de lande, hvor din virksomhed ligger, og hvor dine kunder bor. Du kan bruge Shopifys liste over betalings-gateways efter land til at finde ud af, hvilke betalings-gateways der er tilgængelige i dit land, og hvilken valuta de understøtter.

Du administrerer alle din butiks betalingsmetoder i området Betalingstjenesteudbydere i Shopify.