Shop Pay Installments

Rater

Shop Pay giver dine kunder mulighed for at betale med det samme eller opdele deres køb i fire lige store ratebetalinger.

Når en kunde kigger på dine produkter, viser oplysningerne om Shop Pay Installments:

• Det beregnede beløb på ratebetalingerne
  • Detaljerede oplysninger for de kunder, som vil vide mere om Shop Pay Installments
  • De nyeste oplysninger om overholdelse og lovgivning

Shop Pay Installments kan også hjælpe dig med at forbedre dine konverteringer og din gennemsnitlige ordreværdi ved at fortælle dine kunder, at de kan opdele betalingen af deres ordre i fire rater, hvis ordren har en værdi mellem 50 og 1.000 USD (inklusive rabatter, levering og skatter).

Få mere at vide om, hvordan du tilføjer Shop Pay Installments.

Berettigelse

Hvis du vil benytte Shop Pay Installments, skal din virksomhed ligge i USA, du skal sælge i amerikanske dollars, og du skal både have aktiveret Shopify Payments og Shop Pay.

Du kan logge ind for at se, om din butik er kvalificeret til at bruge Shop Pay Installments. Hvis du er kvalificeret, vil du blive videresendt til din administrator for at aktivere Shop Pay Installments. Hvis du ikke er kvalificeret, vil du blive videresendt til dine Shopify Payments-indstillinger.

Tilføj Shop Pay Installments-banneret

Når Shop Pay Installments er aktiveret, vil det være tilgængeligt for dine kunder ved betaling. Du kan tilføje Shop Pay Installments-banneret på dine produktsider for at optimere dine konverteringer.

Shop Pay Installments-banneret vises under produktets pris på siden med produktet. Banneret fortæller købere, at de kan betale for ordrer i fire rentefrie ratebetalinger, hvis ordren har en værdi mellem 50 og 1.000 USD. Få mere at vide om, hvordan du opdaterer dine produktsider med beskeden om ratebetaling.