Shop Pay Afbetaling

Shop Pay giver dine kunder mulighed for at betale hele beløbet med det samme eller opdele købet i fire lige store rentefrie ratebetalinger. Dette gælder kun, hvis ordren har en værdi mellem 50 og 3.000 USD. Kunderne vil ikke blive pålagt yderligere gebyrer, rentesatser eller gebyrer for sen betaling.

Dine kunders kreditvurdering påvirkes ikke, hvis vedkommende bruger Shop Pay Afbetaling. Hvis en kunde ikke betaler sin rate eller foretager en sen betaling, vil vedkommende muligvis ikke være berettiget til at foretage fremtidige køb via Shop Pay Afbetaling.

Når en kunde kigger på dine produkter, vises følgende oplysninger om Shop Pay Afbetaling:

• Det beregnede beløb på ratebetalingerne.
  • Detaljerede oplysninger for de kunder, som vil vide mere om Shop Pay Afbetaling.
  • De nyeste oplysninger om overholdelse og lovgivning.

Shop Pay Afbetaling kan også forbedre dine konverteringsrater og din gennemsnitlige ordreværdi ved at fortælle dine kunder, at de kan opdele betalingen af specifikke ordrer i fire rater.

Refusion af en ordre, der er afgivet ved hjælp af Shop Pay Afbetaling

Når du refunderer en ordre, der er oprettet via Shop Pay Afbetaling, sendes betalingen tilbage til kunden. Shop Pay Afbetaling-transaktionsgebyret sendes ikke tilbage til dig, når du udsteder en refusion. Få mere at vide om, hvordan du opretter returneringer og refusioner.

Betalingsoplevelse for kunder, der bruger Shop Pay Afbetaling

Hvis en kunde vil benytte Shop Pay Afbetaling, skal vedkommende fuldføre følgende trin:

1. Kunden lægger varer i indkøbskurven.
  2. Kunden går til betaling ved hjælp af Shop Pay.
  3. Kunden vælger Shop Pay Afbetaling og vælger at betale sin ordre i fire rater.

Når en kunde vælger Shop Pay Afbetaling, skal vedkommende gennemgå sit køb. Her får kunden præsenteret én af følgende muligheder:

• Kunden kan foretage sin første betaling ved betalingsprocessen
  • Kunden kan foretage sin første betaling 2 uger efter købet blev fuldført

Kunden opkræves automatisk de tre resterende betalinger via sit debet- eller kreditkort hver 2. uge. Kunden modtager en påmindelse via mail før hver betaling.

Når ordren er gennemført, modtager du det fulde beløb til betaling med det samme, eksklusive det gebyr, der pålægges for brug af Shop Pay Afbetaling.

Promover betalinger via Shop Pay Afbetaling

Hvis du vil promovere betalinger via Shop Pay Afbetaling, kan du overveje følgende:

1. Gøre din webshop klar ved at tilføje Shop Pay Afbetaling-banneret på din produktside. Du kan få dit tema opdateret helt gratis ved at sende en anmodning til HeyCarson.
  2. Tilføje et banner og en sektion med ofte stillede spørgsmål i din webshop.
  3. Promovere Shop Pay Afbetaling via e-mailmarkedsføring og betalte medier. Du kan bruge den forudindlæste Shopify Email-skabelon. Hvis du vil bruge skabelonen, skal du have installeret Shopify Email.
  4. Downloade Shop Pay-brandingmaterialer.

Før du gør dit markedsføringsmateriale tilgængeligt for kunder, skal du gennemgå retningslinjerne for overholdelse og godkendte beskeder for at sikre, at du bruger de korrekte offentliggørelser og formuleringer til at beskrive og promovere Shop Pay Afbetaling.