Shop Pay Afbetaling

Shop Pay giver dine kunder mulighed for at betale hele beløbet med det samme eller opdele købet i fire lige store rentefrie ratebetalinger. Dette gælder kun, hvis ordren har en værdi mellem 50 og 1.000 USD. Kunderne vil ikke blive pålagt yderligere gebyrer, rentesatser eller gebyrer for sen betaling.

Dine kunders kreditvurdering påvirkes ikke, hvis vedkommende bruger Shop Pay Afbetaling. Hvis en kunde ikke betaler sin rate eller foretager en sen betaling, vil vedkommende muligvis ikke være berettiget til at foretage fremtidige køb via Shop Pay Afbetaling.

Når en kunde kigger på dine produkter, vises følgende oplysninger om Shop Pay Afbetaling:

• Det beregnede beløb på ratebetalingerne
  • Detaljerede oplysninger for de kunder, som vil vide mere om Shop Pay Afbetaling
  • De nyeste oplysninger om overholdelse og lovgivning

Shop Pay Afbetaling kan også forbedre dine konverteringsrater og din gennemsnitlige ordreværdi ved at fortælle dine kunder, at de kan opdele betalingen af specifikke ordrer i fire rater.

Få betaling

Hvis du bruger Shop Pay Afbetaling, modtager du din udbetaling en til tre arbejdsdage efter, din kundes betaling er gennemført. Tilpassede udbetalingsplaner påvirker ikke Shop Pay Afbetaling-udbetalinger. Få mere at vide om modtagelse af udbetalinger via Shopify-udbetalinger.

Refusion af en ordre, der er afgivet ved hjælp af Shop Pay Afbetaling

Når du refunderer en ordre, der er oprettet via Shop Pay Afbetaling, sendes betalingen tilbage til kunden. Shop Pay Afbetaling-transaktionsgebyret sendes ikke tilbage til dig, når du udsteder en refusion. Få mere at vide om, hvordan du opretter returneringer og refusioner.

Betalingsoplevelse for kunder, der bruger Shop Pay Afbetaling

Hvis en kunde vil benytte Shop Pay Afbetaling, skal vedkommende fuldføre følgende trin:

1. Kunden lægger varer i indkøbskurven.
  2. Kunden går til betaling ved hjælp af Shop Pay.
  3. Kunden vælger Shop Pay Afbetaling og vælger at betale sin ordre i fire rater.

Når en kunde vælger Shop Pay Afbetaling, skal vedkommende gennemgå sit køb. Her får kunden præsenteret én af følgende muligheder:

• Kunden kan foretage sin første betaling ved betalingsprocessen
  • Kunden kan foretage sin første betaling 2 uger efter købet blev fuldført

Kunden opkræves automatisk de tre resterende betalinger via sit debet- eller kreditkort hver 2. uge. Kunden modtager en påmindelse via mail før hver betaling.

Når ordren er gennemført, modtager du det fulde beløb til betaling med det samme, eksklusive det gebyr, der pålægges for brug af Shop Pay Afbetaling.

Berettigelse

Hvis du vil benytte Shop Pay Afbetaling, skal du være bosiddende i USA, sælge i USD og både have aktiveret Shopify Payments og Shop Pay. Du kan få adgang til Shop Pay Afbetaling i indstillingerne for Shopify Payments på siden Betalinger i din butik.

Shop Pay Afbetaling drives af Affirm. Når du har aktiveret Shop Pay Afbetaling, vil Affirm regelmæssigt gennemgå din webshop for at sikre, at du overholder deres politik vedrørende forbudte virksomheder. Hvis du overtræder politikken, vil du se en besked i administratoren om, at din Shop Pay Afbetaling-konto er blevet suspenderet.

Følgende eksempler er nogle af årsagerne til suspendering af Shop Pay Afbetaling-konti:

• Der kræves en adgangskode for at få adgang til din webshop.
  • Din webshops primære valuta er en anden valuta end USD.
  • Din webshops primære sprog er et andet sprog end engelsk.
  • Din butik har ikke et online website.
  • Din butik er primært en B2B-tjeneste.
  • Din virksomhed involverer hasardspil, finansielle tjenester eller andre kategorier, som ikke understøttes af Affirm.
  • Du sælger regulerede produkter såsom alkohol, tobak eller udstyr relateret til stoffer.
  • Du sælger forbudte produkter såsom produkter valutaer, våben og produkter, der er beregnet til voksne.

Hvis din Shop Pay Afbetaling-konto suspenderes, kan du kontakte Shopify Support for at få mere at vide eller for at appellere din status.

Promover betalinger via Shop Pay Afbetaling

Hvis du vil promovere betalinger via Shop Pay Afbetaling, kan du overveje følgende:

1. Gøre din webshop klar ved at tilføje Shop Pay Afbetaling-banneret på din produktside.
  2. Tilføje et banner og en sektion med ofte stillede spørgsmål i din webshop.
  3. Promovere Shop Pay Afbetaling via e-mailmarkedsføring og betalte medier. Du kan bruge den forudindlæste Shopify Email-skabelon. Hvis du vil bruge skabelonen, skal du have installeret Shopify Email.
  4. Downloade Shop Pay-brandingmaterialer.

Før du gør dit markedsføringsmateriale tilgængeligt for kunder, skal du gennemgå retningslinjerne for overholdelse og godkendte beskeder for at sikre, at du bruger de korrekte offentliggørelser og formuleringer til at beskrive og promovere Shop Pay Afbetaling.