Shop Pay Afbetaling

Shop Pay giver dine kunder mulighed for at betale hele beløbet for deres ordre med det samme eller for at betale i ratebetalinger. Dette gælder, hvis ordren har en værdi mellem 50 og 17.500 USD.

Dine kunder kan vælge mellem følgende ratemuligheder ved betalingsprocessen:

• Fire rentefrie betalinger hver anden uge (for ordrer med en værdi mellem 50 og 999,99 USD).
  • Månedlige betalinger (for ordrer med en værdi mellem 150 og 17.500 USD). Ordrer med månedlige afdrag er rentebærende med en rentesats på 10-30 % ÅOP. Ordrerne kan betales over tre, seks eller tolv måneder afhængigt af købsbeløbet.

Når en kunde kigger på dine produkter, vises følgende oplysninger om Shop Pay Afbetaling:

• Det beregnede beløb på ratebetalingerne.
  • Detaljerede oplysninger for de kunder, som vil vide mere om Shop Pay Afbetaling.
  • De nyeste oplysninger om overholdelse og lovgivning.

Shop Pay Afbetaling kan også forbedre dine konverteringsrater og din gennemsnitlige ordreværdi ved at fortælle dine kunder, at de kan opdele betalingen af specifikke ordrer ratebetalinger.

Aktivér Shop Pay Afbetaling

Du kan aktivere Shop Pay Afbetaling, hvis du er kvalificeret til at bruge det.

1. Gå til Indstillinger > Betalinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments.
  3. Markér Shop Pay Afbetaling i afsnittet Shop Pay.
  4. Acceptér vilkår og betingelser, og klik derefter på Gem.

Refusion af en ordre, der er afgivet ved hjælp af Shop Pay Afbetaling

Når du refunderer en ordrer, der blev afgivet via Shop Pay Afbetaling, kan du sende betalingen tilbage til kunden. Hvis en kunde anmoder om en refusion af en ordre, som vedkommende har betalt ved hjælp af månedlige betalinger, refunderes vedkommende ikke for de betalte renter. Renter er en udgift forbundet med lån, og de er ikke refunderbare.

Shop Pay Afbetaling-transaktionsgebyret sendes ikke tilbage til dig, når du udsteder en refusion. Få mere at vide om, hvordan du opretter returneringer og refusioner.

Betalingsoplevelse for kunder, der bruger Shop Pay Afbetaling

Hvis en kunde vil betale en ordre ved hjælp af Shop Pay Afbetaling, skal vedkommende fuldføre følgende trin:

1. Kunden lægger varer i indkøbskurven.
  2. Kunden går til betaling ved hjælp af Shop Pay.
  3. Kunden vælger at betale i rater.
  4. Kunden gennemgår alle de tilgængelige ratemuligheder, og vælger en mulighed.
  5. Kunden gennemgår sit køb og foretager den første betaling ved betalingsprocessen.

De resterende betalinger opkræves automatisk via kundens kort baseret på den valgte betalingsplan. Kunden modtager en påmindelse via mail før hver betaling.

Når ordren er gennemført, modtager du det fulde beløb til betaling med det samme, eksklusive det gebyr, der pålægges for brug af Shop Pay Afbetaling.

Promover betalinger via Shop Pay Afbetaling

Hvis du vil promovere betalinger via Shop Pay Afbetaling, kan du overveje følgende måder til promovering af muligheden af ratebetaling via din webshop og dit markedsføringsmateriale:

1. Gør din webshop klar ved at føje banneret Shop Pay Afbetaling til din produktside og siden med indkøbskurven.
  2. Tilføj et banner og ofte stillede spørgsmål i din webshop, hvor dine kunder får at vide, hvordan Shop Pay Afbetaling fungerer.
  3. Promover Shop Pay Afbetaling via e-mailmarkedsføring og betalte medier. Du kan bruge den forudindlæste Shopify Email-skabelon. Hvis du vil bruge skabelonen, skal du have installeret Shopify Email.
  4. Download Shop Pay-brandingmaterialer.

Før du gør dit markedsføringsmateriale tilgængeligt for kunder, skal du gennemgå retningslinjerne for overholdelse og godkendte beskeder for at sikre, at du bruger de korrekte offentliggørelser og formuleringer til at beskrive og promovere Shop Pay Afbetaling.