PayPal

PayPal giver mulighed for betaling via kreditkort, bankkonti, køberkredit eller PayPal-kontosaldi.

Du kan bruge PayPal som betalingsudbyder til kundernes betaling og behandlingsprocessen i din Shopify-butik. Afhængigt af din butiks lokation kan du muligvis betale dine Shopify-fakturaer med PayPal. Se Ofte stillede spørgsmål om fakturering for at få flere oplysninger.

Bemærk: Køberkredit er kun tilgængeligt for de af dine kunder, som har PayPal-konti i USA eller Storbritannien. Der kræves ingen yderligere konfiguration for at aktivere køberkredit for dine kunder.

PayPal er en af Shopifys standardbetalingstjenesteudbydere. Så snart du åbner en butik, får du en PayPal Express Checkout-konto med den e-mail, du brugte til at tilmelde dig din Shopify-butik. Du skal konfigurere din PayPal-konto, før du kan opkræve betaling for ordrer, der er afgivet med PayPal.

Du bliver opkrævet et transaktionsgebyr, hver gang en kunder foretager et køb med denne betalingsmetode, medmindre du også aktiverer Shopify Payments. Når Shopify Payments er aktiveret, bliver du ikke opkrævet transaktionsgebyrer for ordrer for butikker beliggende i de fleste lande.

Bemærk: Du bliver opkrævet transaktionsgebyrer, hver gang en kunde foretager et køb via PayPal, medmindre du også aktiverer Shopify Payments. For butikker i Sverige frafalder transaktionsgebyrer kun for ordrer, der behandles af Shopify Payments eller dens Klarna-integration, så du bliver opkrævet et transaktionsgebyr for ordrer via PayPal og andre alternative betalingsudbydere.