PayPal Express Checkout

PayPal Express Checkout giver dig mulighed for at acceptere betalinger via forskellige metoder, som f.eks. kreditkort, bankkonti, køberkredit eller PayPal-kontosaldi. Du kan knytte PayPal Express Checkout til din Shopify-butik og tilbyde den til dine kunder som en hurtigere betalingsmulighed.

Du får automatisk en PayPal Express Checkout-konto, når du opretter din Shopify-butik. Shopify beder om din mailadresse for at opsætte kontoen. Mailadressen deles derefter med PayPal. Det er vigtigt, at du prompte fuldfører opsætningen af din PayPal Express Checkout-konto. Hvis du beslutter dig for, at du ikke vil bruge PayPal Express Checkout, kan du deaktivere funktionen under indstillingerne Betalinger i Shopify-administratoren for at undgå at vise din mailadresse offentligt.