PayPal Express

PayPal giver mulighed for betaling via kreditkort, bankkonto, køberkredit eller PayPal-kontosaldi. Du kan bruge PayPal som betalingstjenesteudbyder til kundernes betaling og behandlingsprocessen i din Shopify-butik.

PayPal er en af Shopifys standardbetalingstjenesteudbydere. Så snart du åbner en Shopify-butik, får du tildelt en PayPal Express Checkout-konto. Da PayPal kræver din mailadresse for at oprette PayPal Express Checkout-kontoen, vil Shopify dele din mailadresse med PayPal. Du bør afslutte opsætningen af din PayPal-konto eller deaktivere PayPal-konto via indstillingen Betalinger i Shopify-administratoren for at undgå at vise din mailadresse offentligt.

Der pålægges tredjeparts transaktionsgebyrer på alle tredjeparts- og alternative betalingsgateways, selv hvis Shopify Betalinger er aktiveret. Dog er Paypal og manuelle betalinger undtaget fra tredjeparts transaktionsgebyrer, hvis du har aktiveret Shopify Betalinger.

For Plus-shopejere kan transaktionsgebyrer fra tredjepart blive frafaldet, når Shopify Payments aktiveres, afhængigt af din lokation. Kontakt Shopify Support for at få flere oplysninger.

Du kan muligvis betale dine Shopify-fakturaer ved hjælp af PayPal. Dette afhænger dog af din butiks lokation. Denne betalingsmetode er ikke tilgængelig i USA eller Indien. Få flere oplysninger under ofte stillede spørgsmål om fakturering og administration af dine faktureringsoplysninger.