PayPal

PayPal giver mulighed for betaling via kreditkort, bankkonto, køberkredit eller PayPal-kontosaldi. Du kan bruge PayPal som betalingstjenesteudbyder til kundernes betaling og behandlingsprocessen i din Shopify-butik.

Bemærk: Køberkredit er kun tilgængeligt for de af dine kunder, som har PayPal-konti i USA eller Storbritannien. Der kræves ingen yderligere opsætning for at aktivere køberkredit for dine kunder.

Du kan muligvis betale dine Shopify-fakturaer ved hjælp af PayPal. Dette afhænger dog af din butiks lokation. Se mere under Ofte stillede spørgsmål om fakturering.

PayPal er en af Shopifys standardbetalingstjenesteudbydere. Så snart du åbner en butik, får du en PayPal Express Checkout-konto med den mail, du brugte til at tilmelde dig din Shopify-butik. Du skal konfigurere din PayPal-konto, før du kan opkræve betaling for ordrer, der er afgivet med PayPal.

Du bliver opkrævet et transaktionsgebyr, hver gang en kunder foretager et køb med denne betalingsmetode, medmindre du også aktiverer Shopify Payments. Når Shopify Payments er aktiveret, bliver du ikke opkrævet transaktionsgebyrer for ordrer for butikker beliggende i de fleste lande.

Bemærk: Du bliver opkrævet transaktionsgebyrer, hver gang en kunde foretager et køb via PayPal, medmindre du også aktiverer Shopify Payments. For butikker i Belgien, Sverige og Østrig frafalder transaktionsgebyrer kun for ordrer, der behandles af Shopify Payments eller dens Klarna-integration, så du bliver opkrævet et transaktionsgebyr for ordrer via PayPal og andre alternative betalingsudbydere. For butikker i Belgien og Østrig gælder transaktionsgebyrer for alle tredjepartsudbydere af betalingstjenester, selv hvis Shopify Payments er aktiveret.