Få mere at vide om “Reference Transactions” (referencetransaktioner) for automatisk fakturering med PayPal Express Checkout

I nogle tilfælde kan apps kræve automatisk kundedebiteringer, som f.eks. ved køb af abonnementer eller på bekræftelsessiden. Der oprettes en faktureringsaftale i PayPal mellem dig og kunden for at gøre denne proces nemmere. Hvis du vil aktivere en faktureringsaftale, skal du indhente godkendelse fra PayPal til “Reference Transactions” (referencetransaktioner), en funktion der tillader automatisk kundedebitering.

Sådan indhenter du godkendelse til “Reference Transactions”

Når du har aktiveret PayPal Express i din butik, anmoder Shopify automatisk om godkendelse til “Reference Transactions” fra PayPal på dine vegne. Denne anmodning udløses, når Shopify registrerer brugen af en app, der automatisk debiterer kunder. Hvis du endnu ikke er blevet godkendt til “Reference Transactions” hos PayPal, og en kunde afgiver en ordre med et abonnement, skjuler Shopify PayPal som betalingsmulighed ved betalingen. Hvis du imidlertid bruger en app til mersalg på bekræftelsessiden, vises PayPal stadig som en betalingsmulighed ved betalingen, selv uden godkendelse til “Reference Transactions”. Der vises ikke tilbud på bekræftelsessiden, hvis de er genereret af en app til mersalg.

Se din godkendelsesstatus

Du skal fuldføre opsætningen af din PayPal-konto, før Shopify kan anmode om godkendelse til “Reference Transactions” fra PayPal. Når anmodningen er blevet sendt på dine vegne, kan du verificere din godkendelsesstatus til “Reference Transactions” ved at se statussen på din anmodning på siden Betalinger i Shopify-administratoren.

PayPal giver dig besked om statussen for godkendelse til “Reference Transactions” via mail. I nogle tilfælde kan PayPal kontakte dig for at få yderligere oplysninger, inden de tildeler en godkendelse. Når du er blevet godkendt, viser Shopify PayPal Express som en betalingsmulighed i din butik for ordrer med automatisk fakturering.

Sådan håndterer du afslag og søger om hjælp

Hvis din PayPal-konto nægtes godkendelse til “Reference Transactions”, får du muligvis ikke besked direkte fra PayPal. Du kan bekræfte statussen på din anmodning ved at besøge siden Betalinger i Shopify-administratoren. Du kan også kontakte din PayPal Account Manager eller besøge PayPals kontaktside, når du er logget ind på din PayPal-konto.