Tredjepartsbetalingstjenesteudbydere

Hvis du ikke bruger Shopify Payments, og du ønsker at acceptere kreditkort, kan du vælge mellem mere end 100 udbydere af kreditkortbetaling til din Shopify-butik.

Bemærk: Du bliver opkrævet transaktionsgebyrer, hver gang en kunde foretager et køb via en tredjepartsudbyder. Hvis du vil undgå transaktionsgebyrer, kan du aktivere Shopify Payments i stedet.

Shopify understøtter to forskellige slags udbydere af kreditkortbetalinger: direkte udbydere og eksterne udbydere. Hvis du bruger en direkte udbyder, kan kunderne gennemføre deres køb direkte i din webshop, uden at de behøver at betale via en tredjeparts betalingsproces. Hvis du bruger en ekstern udbyder, skal dine kunder gennemføre deres køb på en betalingsside, som hostes uden for din webshop.

Du kan aktivere eller ændre en betalingstjenesteudbyder på siden Betalingstjenesteudbydere i din Shopify-administrator.