Tredjepartsbetalingsudbydere

Hvis du ikke bruger Shopify Payments, og du ønsker at acceptere kreditkort, kan du vælge mellem mere end 100 kreditkortudbydere til din Shopify-butik.

Shopify understøtter to forskellige typer af kreditkortudbydere: direkte udbydere og eksterne udbydere. Hvis du bruger en direkte udbyder, kan kunderne gennemføre deres køb direkte i din webshop, uden at de behøver at betale via en tredjeparts betalingsproces. Hvis du bruger en ekstern udbyder, skal dine kunder gennemføre deres køb på en betalingsside, som hostes uden for din webshop.

Du kan aktivere eller ændre en betalingstjenesteudbyder på siden Betalingstjenesteudbydere i din Shopify-administrator.