Konfiguration af tredjepartsbetalingsudbydere

Hvis du ikke bruger Shopify Payments, og du ønsker at acceptere kreditkort, kan du vælge mellem mere end 100 kreditkortudbydere til din Shopify-butik.

Du kan aktivere eller ændre en betalingstjenesteudbyder på siden Betalingstjenesteudbydere i din Shopify-administrator.

Aktivér en udbyder af kreditkortbetaling

Bemærk: Det er kun kontoejeren, der kan tilføje en betalingstjenesteudbyder.

Trin:

1. Klik på Tilføj en udbyder i sektionen Modtag betaling med kreditkort.

Bemærk: Du kan kun have én udbyder af kreditkortbetaling aktiveret ad gangen. Hvis du allerede har en udbyder aktiveret, kan du ændre din udbyder af kreditkortbetaling.

1. Vælg Tredjepartsudbyder af kreditkort i dialogboksen Skift udbyder.

2. Vælg den udbyder, som du vil bruge, i rullemenuen, og klik derefter på Fortsæt.

3. Indtast dine kontooplysninger for den udbyder, du har valgt.

4. Klik på Aktivér.

Bemærk! Shopify-betalinger er kun tilgængelig for butikker i visse lande. Du kan se en liste over understøttede lande under Kan jeg bruge Shopify Payments?.

Skift din udbyder af kreditkortbetaling

Bemærk: Det er kun kontoejeren, der kan ændre betalingsudbyderen.

Trin:

1. Klik på Rediger.

2. Klik på Deaktiver.

3. Klik på Deaktiver i dialogboksen Deaktiver.

4. Klik på Tilføj en udbyder i sektionen Modtag betaling med kreditkort.

5. Vælg Tredjepartsudbyder af kreditkort i dialogboksen Skift udbyder.

6. Vælg den udbyder, som du vil bruge, i rullemenuen, og klik derefter på Fortsæt.

7. Indtast dine kontooplysninger for den udbyder, du har valgt.

8. Klik på Aktivér.

Den betalingstjenesteudbyder, som du har valgt, vil nu være aktiv i den butik.

Tilføj en betalingstjenesteudbyder ved hjælp af ActiveMerchant

Vi accepterer ikke længere tilføjelse af nye betalingstjenesteudbydere i Shopify med ActiveMerchant. GitHub-projektet er stadig gratis og tilgængeligt for udviklere, som vil bruge det sammen med andre projekter.