Konfiguration af tredjepartsbetalingstjenesteudbydere

Hvis du ikke bruger Shopify Payments, og du ønsker at acceptere kreditkort, kan du vælge mellem mere end 100 udbydere af kreditkortbetaling til din Shopify-butik.

Du kan aktivere eller ændre en betalingsudbyder fra siden Betalinger i din Shopify-administrator.

Aktivér en udbyder af kreditkortbetaling

Bemærk: Det er kun butiksejeren, der kan tilføje en betalingstjenesteudbyder.

Trin:

1. Gør et af følgende:

- Hvis du har aktiveret Shopify Payments: - Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments. - Klik på Skift til en tredjepartsudbyder nederst på siden, og klik derefter på Skift til en tredjepartsudbyder igen for at bekræfte.

- Hvis du ikke har aktiveret Shopify Payments, skal du klikke på Se alle andre udbydere i afsnittet Shopify-betalinger. - Hvis Shopify Payments ikke er tilgængelig i dit land, skal du klikke på Vælg en udbyder i afsnittet Betalingsudbydere.

1. Vælg den udbyder, som du vil bruge, på listen.

2. Indtast dine kontooplysninger for den udbyder, du har valgt.

3. Klik på Aktivér.

4. Klik på Gem.

Bemærk! Shopify-betalinger er kun tilgængelig for butikker i visse lande. Du kan se en liste over understøttede lande under Kan jeg bruge Shopify Payments?.

Skift din udbyder af kreditkortbetaling

Bemærk: Det er kun butiksejeren, der kan ændre betalingsudbyderen.

Trin:

1. Klik på Vælg en anden udbyder.

2. Vælg den udbyder, som du vil bruge, på listen.

3. Indtast dine kontooplysninger for den udbyder, du har valgt.

4. Klik på Aktivér.

5. Klik på Gem.

Den betalingstjenesteudbyder, som du har valgt, vil nu være aktiv i den butik.

Tilføj en betalingstjenesteudbyder ved hjælp af ActiveMerchant

Vi accepterer ikke længere tilføjelse af nye betalingstjenesteudbydere i Shopify med ActiveMerchant. GitHub-projektet er stadig gratis og tilgængeligt for udviklere, som vil bruge det sammen med andre projekter.