Konfiguration af tredjepartsbetalingstjenesteudbydere

Hvis du ikke bruger Shopify Payments, og du ønsker at acceptere kreditkort, kan du vælge mellem mere end 100 udbydere af kreditkortbetaling til din Shopify-butik.

Du kan aktivere eller ændre en betalingstjenesteudbyder på siden Betalingstjenesteudbydere i din Shopify-administrator.

Aktivér en udbyder af kreditkortbetaling

Bemærk: Det er kun butiksejeren, der kan tilføje en betalingstjenesteudbyder.

Trin:

1. Klik på Vælg tredjepartsudbyder i afsnittet Tredjepartsudbydere.

Bemærk: Du kan kun have én udbyder af kreditkortbetaling aktiveret ad gangen. Hvis du allerede har en udbyder aktiveret, kan du ændre din udbyder af kreditkortbetaling.

1. Vælg den udbyder, som du vil bruge, på listen.

2. Indtast dine kontooplysninger for den udbyder, du har valgt.

3. Klik på Aktivér.

Bemærk! Shopify-betalinger er kun tilgængelig for butikker i visse lande. Du kan se en liste over understøttede lande under Kan jeg bruge Shopify Payments?.

Skift din udbyder af kreditkortbetaling

Bemærk: Det er kun butiksejeren, der kan ændre betalingsudbyderen.

Trin:

1. Klik på Vælg en anden udbyder.

2. Vælg den udbyder, som du vil bruge, på listen.

3. Indtast dine kontooplysninger for den udbyder, du har valgt.

4. Klik på Aktivér.

Den betalingstjenesteudbyder, som du har valgt, vil nu være aktiv i den butik.

Tilføj en betalingstjenesteudbyder ved hjælp af ActiveMerchant

Vi accepterer ikke længere tilføjelse af nye betalingstjenesteudbydere i Shopify med ActiveMerchant. GitHub-projektet er stadig gratis og tilgængeligt for udviklere, som vil bruge det sammen med andre projekter.