Kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajien määrittäminen

Jos et käytä Shopify Payments -palvelua ja haluat hyväksyä luottokortteja, voit Shopify-kaupassasi valita yli 100 luottokorttien tarjoajasta.

Voit aktivoida maksupalveluiden tarjoajan tai vaihtaa sen Shopify-ylläpitäjän Maksut-sivulla.

Luottokorttien tarjoajan aktivoiminen

Toimi näin:

1. klikkaa Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat -osiossa Valitse kolmannen osapuolen palveluntarjoaja.
  1. Valitse luettelosta haluamasi palveluntarjoaja.

2. Syötä valitsemasi palveluntarjoajan kirjautumistunnukset.

3. Valitse Aktivoi.

Luottokorttien tarjoajan vaihtaminen

Toimi näin:

1. Klikkaa Valitse toinen palveluntarjoaja.

2. Valitse luettelosta haluamasi palveluntarjoaja.

3. Syötä valitsemasi palveluntarjoajan kirjautumistunnukset.

4. Valitse Aktivoi.

Valitsemasi maksupalveluntarjoaja on nyt käytössä kaupassasi.

Maksupalveluntarjoajan lisääminen ActiveMerchantin kautta

Shopifyhin ei enää hyväksytä uusia maksupalveluntarjoajia ActiveMerchantin kautta. GitHub projekti- on edelleen ilmainen ja saatavilla kehittäjille, jotka haluavat käyttää sitä muiden projektien yhteydessä.