Kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajien määrittäminen

Jos et käytä Shopify Payments -palvelua ja haluat hyväksyä luottokortteja, voit valita Shopify-kaupallesi sopivan luottokorttimaksujen tarjoajan yli sadan tarjoajan joukosta.

Voit aktivoida maksupalveluiden tarjoajan tai vaihtaa sen Shopify Adminin Maksut-sivulla.

Luottokorttien tarjoajan aktivoiminen

Toimi näin:

1. Seuraavat vaihtoehdot:

2. Valitse luettelosta haluamasi palveluntarjoaja.

3. Syötä valitsemasi palveluntarjoajan kirjautumistunnukset.

4. Valitse Aktivoi.

5. Napauta Tallenna.

Luottokorttien tarjoajan vaihtaminen

Toimi näin:

1. Klikkaa Valitse toinen palveluntarjoaja.

2. Valitse luettelosta haluamasi palveluntarjoaja.

3. Syötä valitsemasi palveluntarjoajan kirjautumistunnukset.

4. Valitse Aktivoi.

5. Napauta Tallenna.

Valitsemasi maksupalveluntarjoaja on nyt käytössä kaupassasi.

Maksupalveluntarjoajan lisääminen ActiveMerchantin kautta

Shopifyhin ei enää hyväksytä uusia maksupalveluntarjoajia ActiveMerchantin kautta. GitHub projekti- on edelleen ilmainen ja saatavilla kehittäjille, jotka haluavat käyttää sitä muiden projektien yhteydessä.