Kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajien määrittäminen

Jos et käytä Shopify Payments -palvelua ja haluat hyväksyä luottokortteja, voit Shopify-kaupassasi valita yli 100 luottokorttien tarjoajasta.

Voit aktivoida maksupalveluiden tarjoajan tai vaihtaa sen Shopify-ylläpitäjän Maksut-sivulla.

Luottokorttien tarjoajan aktivoiminen

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat -osiossa Valitse kolmannen osapuolen palveluntarjoaja.
  1. Valitse luettelosta haluamasi palveluntarjoaja.

2. Syötä valitsemasi palveluntarjoajan kirjautumistunnukset.

3. Valitse Aktivoi.

Luottokorttien tarjoajan vaihtaminen

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa Valitse toinen palveluntarjoaja.

2. Valitse luettelosta haluamasi palveluntarjoaja.

3. Syötä valitsemasi palveluntarjoajan kirjautumistunnukset.

4. Valitse Aktivoi.

Valitsemasi maksupalveluntarjoaja on nyt käytössä kaupassasi.

Maksupalveluntarjoajan lisääminen ActiveMerchantin kautta

Shopify-palveluun ei enää hyväksytä uusia maksupalveluntarjoajia ActiveMerchantin kautta. GitHub projekti- on edelleen ilmainen ja saatavilla kehittäjille, jotka haluavat käyttää sitä muiden projektien yhteydessä.