Kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajien määrittäminen

Jos et käytä Shopify Payments -palvelua ja haluat hyväksyä luottokortteja, voit Shopify-kaupassasi valita yli 100 luottokorttien tarjoajasta.

Voit aktivoida maksupalveluiden tarjoajan tai vaihtaa sen Shopify-ylläpitäjän Maksut-sivulla.

Luottokorttien tarjoajan aktivoiminen

Toimi näin:

1. Tee jokin seuraavista:

- Jos sinulla on Shopify Payments käytössä: - Valitse Shopify Payments -osiossa Hallinnoi. - Klikkaa sivun alareunassa Vaihda kolmannen osapuolen palveluntarjoajaan ja vahvista sitten klikkaamalla uudelleen Vaihda kolmannen osapuolen palveluntarjoajaan.

- Jos sinulla ei ole Shopify Payments -palvelua käytössä, klikkaa Shopify Payments -osiossa Katso kaikki muut palveluntarjoajat. - Jos Shopify Payments ei ole käytettävissä maassasi, klikkaa Maksupalveluiden tarjoajat -osiossa Valitse palveluntarjoaja.

1. Valitse luettelosta haluamasi palveluntarjoaja.

2. Syötä valitsemasi palveluntarjoajan kirjautumistunnukset.

3. Valitse Aktivoi.

4. Napauta Tallenna.

Luottokorttien tarjoajan vaihtaminen

Toimi näin:

1. Klikkaa Valitse toinen palveluntarjoaja.

2. Valitse luettelosta haluamasi palveluntarjoaja.

3. Syötä valitsemasi palveluntarjoajan kirjautumistunnukset.

4. Valitse Aktivoi.

5. Napauta Tallenna.

Valitsemasi maksupalveluntarjoaja on nyt käytössä kaupassasi.

Maksupalveluntarjoajan lisääminen ActiveMerchantin kautta

Shopifyhin ei enää hyväksytä uusia maksupalveluntarjoajia ActiveMerchantin kautta. GitHub projekti- on edelleen ilmainen ja saatavilla kehittäjille, jotka haluavat käyttää sitä muiden projektien yhteydessä.