Kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajien määrittäminen

Jos et käytä Shopify Payments -palvelua ja haluat hyväksyä luottokortteja, voit Shopify-kaupassasi valita yli 100 luottokorttien tarjoajasta.

Voit aktivoida maksupalveluiden tarjoajan tai vaihtaa sen Shopify-ylläpitäjän Maksut-sivulla.

Luottokorttien tarjoajan aktivoiminen

Huomaa: vain kaupan omistaja voi lisätä maksupalveluiden tarjoajan.

Toimi näin:

1. klikkaa Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat -osiossa Valitse kolmannen osapuolen palveluntarjoaja.

Huomaa: käytössä voi samanaikaisesti olla vain yksi luottokorttien tarjoaja. Jos palveluntarjoaja on jo määritettynä, voit vaihtaa käyttämääsi luottokorttien tarjoajaa.

1. Valitse luettelosta haluamasi palveluntarjoaja.

2. Syötä valitsemasi palveluntarjoajan kirjautumistunnukset.

3. Valitse Aktivoi.

Huomaa: Shopify Payments on käytettävissä vain tiettyjen maiden kaupoissa. Luettelo tuetuista maista on kohdassa Voinko käyttää Shopify Payments -palvelua?.

Luottokorttien tarjoajan vaihtaminen

Huomaa: Vain kaupan omistaja voi muuttaa maksupalveluiden tarjoajaa.

Toimi näin:

1. Klikkaa Valitse toinen palveluntarjoaja.

2. Valitse luettelosta haluamasi palveluntarjoaja.

3. Syötä valitsemasi palveluntarjoajan kirjautumistunnukset.

4. Valitse Aktivoi.

Valitsemasi maksupalveluntarjoaja on nyt käytössä kaupassasi.

Maksupalveluntarjoajan lisääminen ActiveMerchantin kautta

Shopifyhin ei enää hyväksytä uusia maksupalveluntarjoajia ActiveMerchantin kautta. GitHub projekti- on edelleen ilmainen ja saatavilla kehittäjille, jotka haluavat käyttää sitä muiden projektien yhteydessä.