Konfigurering av tredjeparts betalingsleverandører

Hvis du ikke bruker Shopify Payments og vil godta kredittkort, kan du velge mellom over 100 kredittkort-betalingsleverandører for Shopify-butikken din.

Du kan aktivere eller endre betalingsleverandør fra Betalingsleverandører-siden i Shopify-administrator.

Aktiver en kredittkort-betalingsleverandør

Steg:

1. I Godta kredittkort-seksjonen klikker du på Legg til en leverandør.
  1. I Endre leverandør-dialogen velger du Tredjeparts kredittkortleverandør.

2. Velg leverandøren som du vil bruke fra rullegardinmenyen og klikk på Fortsett.

3. Angi kontoens påloggingsinformasjon for den valgte leverandøren.

4. Klikk på Aktiver.

Endre kredittkort-betalingsleverandøren

Steg:

1. Klikk på Rediger.

2. Klikk på Deaktiver.

3. I Deaktiver-dialogen klikker du på Deaktiver.

4. I Godta kredittkort-seksjonen klikker du på Legg til en leverandør.

5. I Endre leverandør-dialogen velger du Tredjeparts kredittkortleverandør.

6. Velg leverandøren som du vil bruke fra rullegardinmenyen og klikk på Fortsett.

7. Angi kontoens påloggingsinformasjon for den valgte leverandøren.

8. Klikk på Aktiver.

Betalingsleverandøren som du valgte vil nå være aktiv i butikken.

Legg til en betalingsleverandør med ActiveMerchant

Vi godtar ikke lenger nye betalingsleverandører til Shopify med ActiveMerchant. GitHub-prosjektet er fortsatt gratis for utviklere som vil bruke det med andre prosjekter