Advanced Cash on Delivery

Advanced Cash on Delivery-appen gir kundene muligheten til å betale kontant ved levering når de handler i butikken:

Betalingsalternativ for Advanced Cash on Delivery

Advanced Cash on Delivery-appen gir funksjonalitet som ikke er tilgjengelig når du velger Kontantbetaling ved levering (COD) i valget for Manuelle betalinger i administratorens Betalingsinnstillinger. Med Advanced Cash on Delivery-appen kan du for eksempel:

Sett opp Advanced Cash on Delivery etter prisklasse

Du kan sette en prisramme for bestillinger som tillater betaling ved levering. Denne prisrammen er den kalkulerte subtotalen, før frakt og avgifter. Du kan for eksempel sette en maksimumspris for bestillinger som betales ved levering, dersom du ikke vil risikere å ende ut dyre bestillinger uten forhåndsbetaling. Hvis en bestilling ikke er innenfor den gitte rammen, og kunden din har valgt betaling ved levering som betalingsmåte, vil kunden få en feilmelding under bestillingsprosessen.

1. Åpne Advanced Cash on Delivery-appen.

2. I seksjonen Subtotal for bestilling skriver du inn minste bestillingspris for betaling ved levering i feltet Minstepris. Du kan sette dette til 0 dersom du ikke ønsker å definere en minstepris.

3. Skriv inn høyeste bestilloingspris i feltet Makspris:

Sette en maksimumspris

Sett opp Advanced Cash on Delivery etter postnummer

Som standard er betaling ved levering tilgjengelig for alle postnumre i India. Hvis du ikke ønsker å tilby betaling ved levering til alle postnumre, kan du spesifisere hvilke postnumre som har dette valget tilgjengelig ved hjelp av Advanced Cash on Delivery-appen. Du kan enten taste inn disse postnumrene manuelt, eller du kan laste opp en liste med dem i en CSV-fil til Shopify-administratoren.

1. I seksjonen Postnumre velger du Begrens hvor betaling ved levering er tilgjengelig:

Filtrere på postnummer

2. For å laste opp en CSV-fil med en liste over postnumre, klikker du Last opp en CSV-fil-koblingen, eller drar og slipper CSV-filen inn i Betjente postnumre-området.

1. For å legge inn postnumre manuelt klikker du på Manuell oppføring-koblingen og skriver deretter inn hvert postnummer atskilt med komma eller mellomrom.

Opprett avanserte fraktpriser for Advanced Cash on Delivery

Du kan belaste kundene en ekstra sum for bestillinger som betales ved levering. Denne summen regnes ut som en fraktpris som inkluderer både fraktprisen og et gebyr for betaling ved levering. Når kundene dine gjør et kjøp, kan de velge en fraktmåte som har gebyret for betaling ved levering inkludert:

Velge en leveringsmetode

Du kan opprette flere fraktpriser for betaling ved levering. For eksempel kan det være at du ønsker å belaste et høyere gebyr for betaling ved levering med hurtigfrakt.

For å legge til en avgift for kontantbetaling ved levering, skriver du inn en kombinert pris som inkluderer frakt og gebyret for betaling ved levering. Hvis du for eksempel allerede har en fraktpris for hurtiglevering på 30 Rs og du ønsker å legge til en avgift for kontantbetaling ved levering på 10 Rs, kan du opprette en fraktpris for «Fremskyndet frakt + kontantbetaling ved levering» på 40 Rs:

Sette et gebyr for betaling ved levering

Fullfør følgende steg for å opprette en fraktpris med kontantbetaling ved levering:

1. Åpne Advanced Cash on Delivery-appen.

2. I seksjonen Fraktpriser for betaling ved levering velger du Opprett nye fraktpriser for betaling ved levering og deretter klikker du Legg til pris.

3. Skriv inn et navn på fraktprisen i Navn-feltet.

4. I Beskrivelse-feltet legger du inn en beskrivelse av denne fraktprisen for betaling ved levering.

5. Hvis du vil basere fraktprisen på pris, velger du prisbasert i område-seksjonen og angir minimums- og maksimumsbestillingspriser i de oppgitte feltene.

6. Hvis du vil basere fraktprisen på vekt, velger du vektbasert i område-seksjonen og angir minimums-og maksimumsbestillingsvekten i de tilgjengelige feltene.

7. I Prissum-feltet skriver du inn prisen du ønsker å belaste for denne fraktprisen for betaling ved levering. Dette inkluderer både fraktprisen og ekstragebyret du vil belaste for betaling ved levering.

8. Klikk på Lagre.

Gi en tilpasset takkemelding

For å gi en takkemelding som vises på siden for bestillingsstatus etter at kunden har lagt inn bestillingen, skriver du inn meldingen i Takkemelding-seksjonen:

Sette en takkemelding

Aktiver betalingsmåten Betaling ved levering

Når du er ferdig med å sette opp Advanced Cash on Delivery-appen, må du aktivere betalingsmåten for å gjøre den tilgjengelig for kundene dine.

For å aktivere betalinger for Advanced Cash on Delivery, klikker du på Aktiver nå:

Klikk «Aktiver nå»

Legg til en tilgjengelighetssjekk for betaling ved levering

Du kan legge til en tilgjengelighets-sjekk i butikktemaet ditt og la kundene sjekke om deres postnummer kvalifiserer for betaling ved levering. Dette kan gjøres når du har aktivert Advanced Cash on Delivery-betalinger i butikken.

Feilsøke bestillinger som betales ved levering

Noen oppfyllings- eller regnskapsføringsapper fra tredjeparter er kanskje ikke i stand til å gjenkjenne Kontantbetaling ved levering-betalinger etter at du har oppdatert bestillingen med Merk som betalt-knappen. Hvis du bruker oppfyllings- eller regnskapsføringsapper fra tredjeparter kan du markere Kontantbetaling ved levering-bestillinger som betalt på Bestillingsdetaljer-siden.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.

2. Klikk på bestillingsnummeret.

3. Fra nedtrekksmenyen Flere handlinger velger du Marker som betalt kontant:

Deaktiver avansert kontantbetaling ved levering

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke Advanced Cash on Delivery, kan du når som helst slutte å tilby det ved å deaktivere det i betalingsinnstillingene.