Aktivere, tilpasse og feilsøke Advanced Cash on Delivery

Aktiver og tilpass betalingsmåten Advanced Cash on Delivery for å tilby kundene et praktisk betalingsalternativ. Gjør opplevelsen deres bedre ved å legge til en tilgjengelighetskontroll, legge inn en egendefinert takkemelding og feilsøke problemer som kan oppstå med tredjepartsapper for oppfyllelse eller regnskapsføring.

Aktiver betalingsmåten Kontantbetaling ved levering

Når du har konfigurert Advanced Cash on Delivery-appen, må du aktivere betalingsmåten slik at den blir tilgjengelig for kundene. Klikk på Aktiver nå i banneret øverst på siden for å aktivere betalingsmåten Kontantbetaling ved levering.

Legg til en tilgjengelighetskontroll for Kontantbetaling ved levering

For å la kundene sjekke om deres postnummer er kvalifisert for kontantbetaling ved levering, kan du legge til en tilgjengelighetskontroll i butikkens tema etter at du har aktivert Advanced Cash on Delivery-betalinger for butikken. Med denne funksjonen kan kundene se om kontantbetaling ved levering er tilgjengelig for deres plassering.

Deaktiver Advanced Cash on Delivery-betalinger

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke Advanced Cash on Delivery, kan du når som helst slutte å tilby det ved å deaktivere det i betalingsinnstillingene.

Feilsøke bestillinger med kontantbetaling ved levering

I noen tilfeller kan det hende tredjepartsapper for oppfyllelse eller regnskapsføring ikke gjenkjenner kontantbetaling ved levering etter at du har oppdatert bestillingen med knappen Merk som betalt. Hvis du bruker slike apper og opplever dette problemet, kan du merke bestillinger med kontantbetaling ved levering som betalt manuelt på siden Bestillingsdetaljer.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Bestillinger.

2. Klikk på ordrenummeret.

3. Fra nedtrekksmenyen Flere handlinger velger du Marker som betalt kontant:

Legg til en tilpasset takkemelding

For å forbedre kundeopplevelsen, kan du legge til en egendefinert takkemelding, som vises på bestillingsstatussiden etter at kunden har lagt inn en bestilling. Denne meldingen kan uttrykke din takknemlighet og inneholde eventuelle andre instruksjoner eller informasjon.

Trinn:

1. Åpne Advanced Cash on Delivery-appen.
  2. Skriv inn den ønskede takkemeldingen i tekstfeltet i seksjonen Ytterligere instruksjoner.
  3. Klikk på Lagre.