Aktivering, tilpasning og fejlfinding for Advanced Cash on Delivery

Aktivér og tilpas betalingsmetoden Advanced Cash on Delivery for at tilbyde en nem betalingsløsning til dine kunder. Du kan forbedre dine kunders oplevelse ved at tilføje en funktion til kontrol af tilgængelighed, sende dem en tilpasset takkebesked og udføre fejlfinding af eventuelle problemer, der opstår med tredjepartsapps til klargøring eller bogføring.

Sådan aktiverer du betalingsmetoden Kontant ved levering

Når du er færdig med opsætningen af Advanced Cash on Delivery-appen, skal du derefter aktivere betalingsmetoden, så den bliver tilgængelig for dine kunder. Klik på Aktivér nu i banneret øverst på siden for at aktivere betalingsmetoden Kontant ved levering.

Sådan tilføjer du en funktion, der kontroller, om Kontant ved levering er tilgængelig

Du kan give dine kunder mulighed for at se, om Kontant ved levering er tilgængeligt for deres postnummer ved at føje en funktion til kontrol af tilgængelighed til din butiks tema, når du har aktiveret Advanced Cash on Delivery-betalinger for din butik. Denne funktion giver kunder mulighed for at kontrollere, om Kontant ved levering er tilgængeligt for deres lokation.

Sådan deaktiverer du Advanced Cash on Delivery-betalinger

Hvis du ikke længere vil bruge Advanced Cash on Delivery, kan du når som helst gøre det utilgængeligt ved at deaktivere det i betalingsindstillingerne.

Fejlfinding for Kontant ved levering-ordrer

I nogle tilfælde vil tredjepartsapps til klargøring eller bogføring muligvis ikke genkende Kontant ved levering-betalinger, når du har opdateret ordren med knappen Markér som betalt. Hvis du bruger sådanne apps og oplever dette problem, kan du manuelt markere din Kontant ved levering-ordre som betalt på siden Ordreoplysninger.

Trin:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Klik på ordrenummeret.

3. Vælg Markér som betalt med kontanter i rullemenuen Flere handlinger.

Lever en brugerdefineret takkebesked

Du kan forbedre kundeoplevelsen ved at angive en tilpasset takkebesked, som vises på ordrestatussiden, når en kunde har afgivet en ordre. Denne besked kan udtrykke din taknemmelighed og indeholde yderligere instruktioner eller oplysninger.

Trin:

1. Åbn appen Advanced Cash on Delivery.
  2. Angiv den ønskede takkebesked i det angivne tekstfelt i afsnittet Yderligere instruktioner.