Aktivering af Shop Pay

Shop Pay er en hurtigere betalingsproces, der giver dine kunder mulighed for at gemme deres mailadresse, kreditkort samt leverings- og faktureringsoplysninger. Det kan spare tid for kunderne, når de betaler, især hvis de allerede har tilmeldt sig Shop Pay i en Shopify-butik. Hvis din butik har mulighed for lokal afhentning eller levering, kan kunderne vælge denne mulighed under betalingsprocessen med Shop Pay.

En kunde skal angive en mailadresse ved betalingsprocessen for at kunne gemme sine betalingsoplysninger. Kunder, som kun angiver et telefonnummer i kontaktfeltet, ser ikke vinduet med Husk mig – og de kan dermed ikke gemmes deres oplysninger. Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.

Kundens leverings- og faktureringsoplysninger lagres sikkert på Shopifys PCI-kompatible servere og deles kun med din butik, hvis der afgives en ordre. Hvis dine kunder har spørgsmål om, hvordan Shop Pay fungerer, eller hvordan deres data opbevares, kan du henvise dem til siden Hjælp til Shop Pay.

Udledning i forbindelse med levering udlignes for alle ordrer, der købes gennem Shop Pay.

Aktivér Shop Pay

1. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments.

2. Markér Shop Pay i afsnittet Shop Pay.

3. Klik på Gem.

Dine kunder kan nu bruge Shop Pay til at betale i din butik.

Deaktiver Shop Pay

1. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments.

2. Fjern markeringen af Shop Pay i afsnittet Shop Pay.

3. Klik på Gem.

Aktivér Shop Pay til gateways fra tredjeparter

Shop Pay til gateways fra tredjeparter aktiverer Shop Pay som en hurtigere betalingsproces i din webshop, Facebook og Instagram.

Hvis din webshop ligger i USA og opfylder kravene for Shopify Payments, kan du aktivere Shop Pay til din gateway fra tredjepart.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer i afsnittet Tredjepartsudbydere af betalingstjenester.

2. Klik på Aktivér Shop Pay i afsnittet Shop Pay.

3. Klik på Gem.

4. Klik på Fuldfør opsætning i afsnittet Shop Pay.

5. Angiv de obligatoriske oplysninger om din webshop og dine bankoplysninger, og klik derefter på Gem.

Du skal fuldføre opsætningen af Shop Pay, herunder alle dine bank- og virksomhedsoplysninger, for at kunne modtage udbetalinger. Hvis du ikke fuldfører opsætningen, når du aktiverer Shop Pay, skal du fuldføre den inden for 21 dage, efter du har modtaget din første betaling gennem Shop Pay. Hvis din opsætning af Shop Pay ikke fuldfører inden for 21 dage, refunderes alle betalinger automatisk til kunden.

Få mere at vide om, hvordan du får betaling med Shop Pay.