Betalingsoplevelse for kunder, der bruger Shop Pay

Når en kunde betaler og har indtastet sine leverings-, fakturerings- og kreditkortoplysninger, kan kunden gemme sine oplysninger ved at indtaste sit mobilnummer og tilmelde sig.

Kundeoplevelse

Næste gang kunden går til betaling, bliver han eller hun ført til siden til gennemgang af ordren. Når kunden klikker på Godkend køb, modtager han eller hun en unik sekscifret kode i en sms-besked. Derefter bliver kunden bedt om at angive koden på betalingssiden. Ordren bliver behandlet, når kunden har angivet koden.

Hvis en kunde vender tilbage til din butik på den samme enhed, kan kunden betale uden at bruge en sms-bekræftelse. Under betalingsprocessen sendes kunden videre til Shop Pay for at bekræfte sine oplysninger, inden han eller hun vender tilbage til betalingsprocessen for at gennemføre købet. Hvis din butik har mulighed for lokal afhentning eller levering, kan kunderne vælge muligheden under betalingsprocessen med Shop Pay.

Når kunder tilmelder sig Shop Pay og gennemfører sms-bekræftelsen, kan de bruge deres gemte oplysninger i en hvilken som helst Shopify-betalingsproces, som har funktionen aktiveret. De behøver ikke at bekræfte deres identitet igen. Nogle kunder kan betale i rater i butikker, der har adgang til denne funktion. Få mere at vide om Shop Pay Afbetaling.

Hvis en kunde ønsker at ændre sine Shop Pay-kontooplysninger, skal kunden tilmelde sig Shop Pay med sin aktuelle registrerede mailadresse, før vedkommende kan opdatere sine oplysninger. Kunder kan framelde sig Shop Pay når som helst. Hvis din kunde har spørgsmål om brugen af Shop Pay, kan han eller hun besøge Hjælp til Shop Pay.

Kundesupport til Shop Pay

Hvis du har spørgsmål vedrørende Shop Pay, kan du besøge Hjælp til Shop Pay. Hvis du har brug for hjælp til betaling i rater med Shop Pay, kan du besøge Hjælp til Shop Pay Afbetaling.

Understøttede sprog

Shop Pay er tilgængelig på følgende sprog:

• Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk (bokmål)
  • Polsk
  • portugisisk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Malaysisk
  • Spansk
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk