Betalingsoplevelse for kunder, der bruger Shop Pay

Når en kunde betaler og har indtastet sine leverings-, fakturerings- og kreditkortoplysninger, kan kunden gemme sine oplysninger i Shop Pay ved at indtaste sit mobilnummer og tilmelde sig.

Kundeoplevelse

Når en kunde betaler med Shop Pay, føres vedkommende til siden til ordregennemgang. Hvis din kunde bruger Shop-appen, bliver vedkommende bedt om at bekræfte sit køb via appen. Hvis din kunde kun bruger Shop Pay, kan vedkommende bekræfte sit køb med en unik sekscifret kode, som han eller hun modtager i en tekstbesked eller mail.

Hvis en kunde vender tilbage til din butik på den samme enhed, kan vedkommende betale uden at bruge en sms-bekræftelse. Under betalingsprocessen sendes kunden videre til Shop Pay for at bekræfte sine oplysninger, inden han eller hun vender tilbage til betalingsprocessen for at gennemføre købet. Hvis din butik har mulighed for lokal afhentning eller levering, kan kunderne vælge muligheden under betalingsprocessen med Shop Pay.

Når kunder tilmelder sig Shop Pay og gennemfører bekræftelsen, kan de bruge deres gemte oplysninger i en hvilken som helst Shopify-betalingsproces, som har funktionen aktiveret. De behøver ikke at bekræfte deres identitet igen. Nogle kunder kan betale i rater i butikker, der har adgang til denne funktion. Få mere at vide om Shop Pay Afbetaling.

Hvis en kunde ønsker at ændre sine Shop Pay-kontooplysninger, skal kunden tilmelde sig Shop Pay med sin aktuelle registrerede mailadresse, før vedkommende kan opdatere sine oplysninger. Kunder kan til enhver tid framelde sig Shop Pay. Hvis din kunde har spørgsmål om brugen af Shop Pay, kan kunden besøge Shop Pay Hjælp.

Kundesupport til Shop Pay

Hvis du har spørgsmål vedrørende Shop Pay, kan du besøge Shop Pay Hjælp. Hvis du har brug for hjælp til betaling i rater med Shop Pay, kan du besøge Shop Pay Afbetaling Hjælp.

Understøttede kort

Hvis dine kunder vil bruge Shop Pay, skal de:

• Aktivere deres kort før brug, hvis det er relevant.
  • Kunne foretage onlinekøb.
  • Have faktureringsoplysninger, som svarer til deres registrerede bankkontooplysninger. Postnummeret skal f.eks. svare til faktureringsadressens.
  • Have et Visa-, Mastercard-, American Express-kort eller andre kort, som du understøtter.
  • Bruge et understøttet debet- eller kreditkort. Nogle forudbetalte kort understøttes f.eks. ikke.

Capital One-kort accepteres ikke, hvis kunden bruger Shop Pay Afbetaling.

Understøttede sprog

Shop Pay er tilgængelig på følgende sprog:

• Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk (bokmål)
  • Polsk
  • portugisisk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Malaysisk
  • Spansk
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk