Kasseopplevelse for kunder som bruker Shop Pay

Når en kunde skal betale og har oppgitt levering-, faktura- og kredittkortinformasjon, kan de lagre informasjonen ved å legge inn mobiltelefonnummeret og melde seg på.

Kundeopplevelse

Når en kunde betaler med Shop Pay sendes de til siden for bestillingsgjennomgang. Hvis kunden bruker Shop-appen, blir de bedt om å bekrefte kjøpet gjennom appen. Hvis kunden bare bruker Shop Pay, kan de bekrefte kjøpet med en unik sekssifret kode som de mottar i en tekstmelding eller en e-post.

Hvis en kunde går tilbake til butikken med samme enhet, kan de betale uten å bruke Shop-appen eller en SMS-bekreftelse. I kassen blir kunden omdirigert til Shop Pay for å bekrefte informasjonen sin før de går tilbake til kassen for å fullføre kjøpet. Hvis butikken din tilbyr et alternativ for lokal henting eller levering kan kundene velge alternativet i kassen med Shop Pay.

Etter kunder har meldt seg på Shop Pay og fullfører bekreftelsen, kan de bruke den lagrede informasjonen på alle Shopify-kasser som har aktivert funksjonen. De trenger ikke å bekrefte seg igjen. For butikker med tilgang til funksjonen kan noen kunder betale i avdrag. Finn ut mer om Shop Pay Avdrag.

Hvis en kunde ønsker å endre kontoinformasjon for Shop Pay, må de logge på Shop Pay med den nåværende registrerte e-postadressen før de kan oppdatere opplysningene sine. Kundene kan når som helst trekke seg fra Shop Pay. Hvis kunden har spørsmål om bruk av Shop Pay, kan kunden besøke hjelpesidene for Shop Pay.

Kundestøtte for Shop Pay

Hvis du har spørsmål om bruk av Shop Pay, kan du besøke Shop Pay-hjelpesenter. Hvis du trenger hjelp med betaling i avdrag med Shop Pay, kan du besøke Shop Pay hjelpesenter for avdrag.

Støttede kort

For å bruke Shop Pay må kundene:

• Aktivere kortene sine før bruk, hvis det er aktuelt.
  • Kunne utføre nettkjøp.
  • Ha faktureringsinformasjon som samsvarer med den lagrede bankkontoen. Postnummeret må for eksempel samsvare med fakturaadressen.
  • Ha et Visa, Mastercard, American Express eller et annet kort du støtter.
  • Bruke et støttet debet- eller kredittkort. Noen forhåndsbetalte kort støttes for eksempel ikke.

Hvis kunden bruker Shop Pay Avdrag godtas ikke Capital One-kort.

Støttede språk

Shop Pay er tilgjengelig på følgende språk:

• Forenklet kinesisk
  • Tradisjonell kinesisk
  • Tsjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk (bokmål)
  • Polsk
  • Portugisisk (Brazil)
  • Portugisisk (Portugal)
  • Malay
  • Spansk
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk