Afrekenervaring voor klanten die Shop Pay gebruiken

Wanneer klanten afrekenen en hun verzend-, factuur- en creditcardgegevens hebben ingevoerd, kunnen ze hun gegevens opslaan door hun mobiele nummer in te voeren en zich aan te melden.

Klantervaring

De volgende keer dat de klant naar de checkout gaat, wordt deze persoon doorgestuurd naar de pagina voor het bekijken van de bestelling. Wanneer de klant op Aankoop toestaan klikt, ontvangt deze persoon een unieke zescijferige code in een sms. Vervolgens wordt de klant gevraagd om de code op de checkoutpagina in te voeren. Nadat de klant de code heeft ingevoerd, wordt de bestelling verwerkt.

Als een klant met hetzelfde apparaat naar je winkel terugkeert, kan hij afrekenen zonder een sms-bevestiging te gebruiken. Tijdens de checkout wordt de klant doorgestuurd naar Shop Pay om zijn gegevens te verifiëren voordat hij terugkeert naar de checkout om de aankoop te voltooien. Als je winkel een optie voor afhalen ter plaatse of bezorging aanbiedt, kunnen klanten bij de checkout de optie kiezen met Shop Pay.

Nadat klanten zich hebben aangemeld voor Shop Pay en de sms-verificatie hebben voltooid, kunnen zij hun opgeslagen gegevens gebruiken bij elke Shopify-checkout waarop de functie is ingeschakeld. Ze hoeven zichzelf niet opnieuw te verifiëren. Voor winkels die toegang hebben tot de functie, kunnen sommige klanten in termijnen betalen. Meer informatie over Termijnbetalingen Shop Pay.

Als klanten de accountgegevens van hun Shop Pay-account wil wijzigen, moeten ze inloggen bij Shop Pay met hun huidige geregistreerde e-mail voordat ze hun gegevens kunnen bijwerken. Klanten kunnen zich op elk gewenst moment Afmelden voor Shop Pay. Als klanten vragen hebben over het gebruik van Shop Pay, kunnen ze Shop Pay Help raadplegen.

Klantenondersteuning voor Shop Pay

Als je vragen hebt over Shop Pay, ga dan naar het Shop Pay-helpcentrum. Als je hulp nodig hebt om via Shop Pay een termijnbetaling te doen, ga dan naar het Helpcentrum van Shop Pay-termijnbetalingen.

Ondersteunde talen

Shop Pay is beschikbaar in de volgende talen:

• Chinees (vereenvoudigd)
  • Chinees (traditioneel)
  • Tsjechische
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels
  • Finse
  • Frans
  • Duits
  • Hindi
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Noors (Bokmål)
  • Poolse
  • Portugees (Brazilië)
  • Portugees (Portugal)
  • Maleis
  • Spaans
  • Zweedse
  • Thais
  • Turkse