Shop Pay activeren

Als je Shop Pay in je Shopify-winkel wilt activeren, volg je de stappen die voor jouw apparaat worden uitgelegd. Nadat je deze stappen hebt voltooid, kunnen je klanten met Shop Pay afrekenen in je winkel. Als je de taal van de Shop Pay-checkout aanpast, lees je het artikel De standaardtekst van de Shop Pay-checkout bijwerken.

Uitbetalingen ontvangen voor betalingen via Shop Pay

Voor het ontvangen van betalingen is het belangrijk eerst de instellingen voor Shop Pay te voltooien, waaronder je bedrijfsgegevens en je bankgegevens. Als je de installatie niet binnen 21 dagen na ontvangst van je eerste betaling via Shop Pay hebt voltooid, worden alle betalingen automatisch aan de klant terugbetaald. Meer informatie over hoe je wordt betaald met Shop Pay.

Shop Pay activeren

Shop Pay activeren voor externe gateways

Shop Pay kunnen ook worden geactiveerd als een versnelde checkout voor externe gateways, zodat klanten Shop Pay kunnen gebruiken in je webshop en op Facebook en Instagram.

Criteria voor het activeren Shop Pay voor externe gateways

Als je webshop in de Verenigde Staten is en voldoet aan de vereisten van Shopify Payments, kun je Shop Pay voor je gateway van derden activeren.