Shop Pay-termijnbetalingen

Termijnbetalingen

Shop Pay biedt klanten de mogelijkheid om vooraf te betalen of hun aankoop op te splitsen in vier gelijke termijnbetalingen.

Wanneer een klant je producten bekijkt, wordt informatie over Shop Pay Installments weergegeven:

• Berekende bedragen voor termijnbetalingen
  • Gedetailleerde informatie voor klanten die meer te weten willen komen over Shop Pay Installments
  • De nieuwste informatie over naleving en regelgeving

Shop Pay Installments kan ook helpen bij het verbeteren van de conversie en gemiddelde bestelwaarde door klanten te laten weten dat ze de mogelijkheid hebben om in vier termijnen te betalen voor bestellingen tussen de $ 50 en $ 1.000, inclusief kortingen, verzendkosten en belastingen.

Meer informatie over het toevoegen van Shop Pay Installments.

Geschiktheid

Als je Shop Pay Installments wilt gebruiken, moet je in de VS zijn gevestigd, in Amerikaanse dollars verkopen en zowel Shopify Payments als Shop Pay hebben ingeschakeld.

Je kunt inloggen om te controleren of je winkel in aanmerking komt voor Shop Pay Installments. Als je in aanmerking komt, wordt je doorverwezen om Shop Pay Installments in je beheercentrum te activeren. Als je niet in aanmerking komt, wordt je doorgestuurd naar je Shopify Payments-instellingen.

De banner Shop Pay Installments toevoegen

Nadat Shop Pay Installments is geactiveerd, is het beschikbaar voor je klanten bij het afrekenen. Om conversie te optimaliseren, kun je de banner Shop Pay Installment op je productpagina's toevoegen.

De Shop Pay Installments-banner wordt weergegeven onder de prijs van het product op de productpagina. Deze banner laat kopers weten dat ze de mogelijkheid hebben om te betalen voor bestellingen tussen de $ 50 en $ 1.000 in vier renteloze termijnen. Meer informatie over het bijwerken van je productpagina's met de berichten over termijnbetalingen.