Productpagina-banner Shop Pay-termijnbetalingen

De banner voor Shop Pay-termijnbetalingen wordt weergegeven onder de prijs van het product op de productpagina. Deze banner laat kopers weten dat ze de mogelijkheid hebben om in vier renteloze termijnen te betalen voor bestellingen tussen de USD 50 en USD 3.000.

Nadat je Shop Pay-termijnbetalingen hebt geactiveerd, kan de banner al aan je productpagina's worden toegevoegd, afhankelijk van je thema.

Als de banner nog niet is toegevoegd, moet je een van de volgende dingen doen:

• Voeg automatisch de projectbanner toe
  • Voeg handmatig de projectbanner toe

Voeg automatisch de banner van de productpagina toe

Je kunt de banner voor de productpagina automatisch toevoegen door je thema te dupliceren en de banner Je thema bijwerken om je klanten te laten weten dat je termijnbetaling accepteert op de pagina Onlinewinkel > Thema's in het beheercentrum.

Stappen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Onlinewinkel > Thema's.
  2. Klik in de banner Thema bijwerken om je klanten te laten weten dat je termijnen accepteert op Thema bijwerken.
  3. Klik op Wijzigingen controleren.
  4. Klik op Begrepen.
  5. Controleer en pas de positie van het termijnbetalingenbericht op je productpaginasjablonen aan.
  6. Klik op Opslaan en klik vervolgens op Opslaan en Publiceren.

Je kunt het Shop-verkoopkanaal toevoegen aan je Shopify-beheercentrum om je te helpen je merkbekendheid in de Shop-app te beheren en toegang te krijgen tot functies zoals verkoopinzichten. Meer informatie over Shop.

Voeg handmatig de banner van de productpagina toe

Als je niet vertrouwd bent met het lezen en bewerken van themacode, kun je je thema gratis laten bijwerken door een verzoek in te dienen bij HeyCarson. HeyCarson is een Shopify Expert-bureau dat een partnerschap is aangegaan met Shopify om je te helpen je thema bij te werken met de banner productpagina Shop Pay-termijnbetalingen.

Als je echter vertrouwd bent met het lezen en bewerken van themacodes, kun je aangeven waar je zelf wijzigingen kunt aanbrengen en het productformulier kunt bijwerken.

Bepaal waar je wijzigingen kunt aanbrengen

De code voor de banner moet in elke instantie van het productformulier worden opgenomen, die er ongeveer als volgt uitziet {% form 'product', product .... Het productformulier kan op verschillende locaties worden gevonden, afhankelijk van je thema, maar de volgende zijn veelvoorkomende locaties:

• product-form.liquid
  • featured-product-form.liquid
  • product-template.liquid
  • product.liquid

Werk het productformulier bij

Stappen

1. Open het relevante bestand.

2. Zoek de regel met {% form 'product', product.

3. Maak er direct onder een nieuwe regel aan en plak het volgende op die regel:

{{ form | payment_terms }}
  1. Klik op Opslaan.

Het eindresultaat moet er als volgt uitzien:

{% form 'product', product ... %}
  {{ form | payment_terms }}
{% endform %}