Banner på produktsida för Shop Pay-avbetalningar

Bannern Avbetalning med Shop Pay visas på produktsidan, under produktens pris. Bannern informerar kunder om möjligheten att betala för sina ordrar i avbetalningar. Den visas för produkter med ett värde av minst 150 USD eller när varukorgens värde uppgår till 150 USD.

Genom att visa banners på produktsidan ger du kunderna förhandsinformation om deras beräknade lånebelopp innan de går vidare till kassan.

Om du har installerat ett Shopify-tema i din webbshop efter den 31 januari 2022 kan produktbannern redan ha lagts till på dina produktsidor. När du har aktiverat avbetalning med Shop Pay bör du kontrollera en produktsida i din webbutik för en banderoll som visas under produktens pris.

Överväg att lägga till Shop-försäljningskanalen i din Shopify-administratör för att få hjälp med att hantera din varumärkesnärvaro i Shop-appen och få åtkomst till funktioner, som försäljningsinsikter. Läs mer om Shop.

Om bannern inte redan har lagts till måste du manuellt lägga till den för produktsidan.

Lägg till bannern på produktsidan manuellt

Om du är van vid att läsa och redigera temakod kan du identifiera var du ska göra ändringar och själv uppdatera produktformuläret.

Identifiera var du ska göra ändringar

Koden för bannern måste ingå i varje förekomst av produktformuläret, som kommer att se ut ungefär som {% form 'product', product .... Produktformuläret finns på olika platser beroende på ditt tema, men följande är vanliga platser:

• product-form.liquid
  • featured-product-form.liquid
  • product-template.liquid
  • product.liquid

Uppdatera produktformuläret

Steg:

Resultatet bör se ut ungefär så här:

{% form 'product', product ... %}
  {{ form | payment_terms }}
{% endform %}