Banner på produktsida för Shop Pay-avbetalningar

Bannern för Shop Pay-avbetalningar visas under priset för produkten på produktens sida. Bannern låter köpare veta att de har möjlighet att betala för ordrar på mellan 50 och 1 000 USD i fyra räntefria avbetalningar.

När du har aktiverat avbetalning med Shop Pay kanske bannern redan har lagts till på dina produktsidor beroende på ditt tema.

Om bannern inte redan har lagts till måste du göra något av följande:

Lägg automatiskt till bannern på produktsidan

Du kan lägga till bannern på produktsidan automatiskt genom att duplicera ditt tema och följa bannern Uppdatera ditt tema för att meddela dina kunder om att du accepterar avbetalningar på sidan Webbutik > Teman i administratören.

Steg:

1. I din Shopify-administratör klickar du på Webbutik > Teman.
  2. Klicka på Uppdatera tema i bannern Uppdatera ditt tema för att meddela kunderna att du accepterar avbetalning.
  3. Klicka på Granska ändringar.
  4. Klicka på Jag förstår.
  5. Granska och justera placeringen av avbetalningsmeddelandet i dina mallar för produktsidor.
  6. Klicka på Spara och sedan på Spara och publicera.

Överväg att lägga till Shop-försäljningskanalen i din Shopify-administratör för att få hjälp med att hantera din varumärkesnärvaro i Shop-appen och få åtkomst till funktioner, som försäljningsinsikter. Läs mer om Shop.

Lägg till bannern på produktsidan manuellt

Om du inte är van vid att läsa och redigera temakod kan du få ditt tema uppdaterat gratis genom att skicka in en förfrågan till HeyCarson. HeyCarson är en Shopify Expert-byrå som samarbetar med Shopify för att hjälpa dig att uppdatera ditt tema med bannern Avbetalning med Shop Pay på produktsidan.

Om du däremot är van vid att läsa och redigera temakod kan du identifiera var du ska göra ändringar och uppdatera produktformuläret själv.

Identifiera var du ska göra ändringar

Koden för bannern måste ingå i varje förekomst av produktformuläret, som kommer att se ut ungefär som {% form 'product', product .... Produktformuläret finns på olika platser beroende på ditt tema, men följande är vanliga platser:

• product-form.liquid
  • featured-product-form.liquid
  • product-template.liquid
  • product.liquid

Uppdatera produktformuläret

Steg:

1. Öppna relevant fil.

2. Hitta raden som innehåller {% form 'product', product.

3. Skapa en ny rad direkt under och klistra in följande på den raden:

{{ form | payment_terms }}
  1. Klicka på Spara.

Slutresultatet bör se ut ungefär så här:

{% form 'product', product ... %}
  {{ form | payment_terms }}
{% endform %}