Shopify Payments

Obs! Shopify Payments är endast tillgängligt för butiker i vissa länder. Se Kan jag använda Shopify Payments? om du vill ha en lista över de länder som stöds.

Shopify Payments är det enklaste sättet att acceptera online-betalningar. Det eliminerar besväret med att konfigurera en tredjepartsbetalningsleverantör eller ett merchant-konto och från att behöva skriva in autentiseringsuppgifterna i Shopify. Med Shopify Payments kan du automatiskt acceptera alla större betalningsmetoder så fort du skapar din Shopify-butik.