Shopify Payments

Obs! Shopify Payments är endast tillgängligt för butiker i vissa länder. Se Kan jag använda Shopify Payments? om du vill ha en lista över de länder som stöds.

Shopify Payments är det enklaste sättet att acceptera online-betalningar. Det eliminerar besväret med att konfigurera en tredjepartsbetalningsleverantör eller ett merchant-konto och från att behöva skriva in autentiseringsuppgifterna i Shopify. Med Shopify Payments kan du automatiskt acceptera alla större betalningsmetoder så fort du skapar din Shopify-butik.

När du använder Shopify Payments debiteras du inte transaktionsavgifter från tredjepart för ordrar som behandlas via Shopify Payments eller PayPal Express, och du debiteras inte transaktionsavgifter på manuella betalningsmetoder såsom kontanter, betalning vid leverans och banköverföringar.