Shopify Payments

Shopify Payments is de eenvoudigste manier om onlinebetalingen te accepteren. Je hoeft dan geen externe betalingsprovider of merchantaccount te configureren om vervolgens je inloggegevens in te voeren in Shopify. Met Shopify Payments worden automatisch alle belangrijke betaalmethoden geaccepteerd zodra je Shopify-winkel is gemaakt.

Wanneer je Shopify Payments gebruikt, krijg je niet te maken met transactiekosten van derden voor bestellingen die via Shopify Payments of PayPal Express zijn verwerkt. Je betaalt ook geen transactiekosten voor handmatige betaalmethoden, zoals contant geld, rembours en bankoverschrijvingen.