Apps voor uw Shopify-winkel

U kunt Shopify-apps installeren om u te helpen uw bedrijf te laten groeien, om de winkel te integreren met externe services en om functies aan uw Shopify-beheerder toe te voegen. U kunt apps vinden in de Shopify App Store.

U kunt ook aangepaste apps gebruiken om functies aan uw Shopify-beheercentrum toe te voegen, de gegevens van uw winkel rechtstreeks te raadplegen met de API's van Shopify of uw onlinewinkel uit te breiden naar andere platforms met behulp van webwinkels op maat.