Apps voor je Shopify-winkel

Je kunt Shopify-apps installeren om je te helpen je bedrijf te laten groeien, om de winkel te integreren met externe services en om functies aan je Shopify-beheercentrum toe te voegen. Je kunt apps vinden in de Shopify App Store.

De meeste Shopify-apps worden gebouwd door externe ontwikkelaars, niet door Shopify. Als je hulp nodig hebt bij apps of verkoopkanalen die zijn gebouwd door een externe ontwikkelaar, kun je rechtstreeks contact opnemen met de ontwikkelaar.

Je kunt ook gepersonaliseerde apps gebruiken om functies aan je Shopify-beheercentrum toe te voegen, de gegevens van je winkel rechtstreeks te raadplegen met de API's van Shopify of je onlinewinkel uit te breiden naar andere platforms met behulp van webwinkels op maat.