Hulp krijgen bij apps van derden

De meeste Shopify-apps worden gebouwd door externe ontwikkelaars, niet door Shopify. Als je hulp nodig hebt bij apps of verkoopkanalen die zijn gebouwd door een externe ontwikkelaar, kun je rechtstreeks contact opnemen met die ontwikkelaar.

Apps geïnstalleerd vanuit de Shopify App Store

Als je hulp nodig hebt met een app die je hebt gedownload van de Shopify App Store, dan kun je ondersteuning aanvragen bij de ontwikkelaar van de app, via het gedeelte Apps van het Shopify-beheercentrum of via de lijst met aanbiedingen van de app.

Stappen:

Je bericht wordt rechtstreeks naar de app-ontwikkelaar gestuurd. Shopify neemt na drie dagen contact met je op om te controleren of de app-ontwikkelaar je probleem heeft opgelost. Als dat niet het geval is, neemt Shopify namens jou contact op met de ontwikkelaar.

Je kunt ook contact opnemen met de app-ontwikkelaar via Ondersteuning op de lijstpagina van de app in de Shopify App Store. Als je bent ingelogd bij de Shopify App Store, kun je klikken op de knop Ondersteuning vragen. Hiermee kun je de ontwikkelaar rechtstreeks een bericht sturen. Als je niet bent ingelogd, kun je de contactgegevens in het gedeelte Ondersteuning gebruiken om contact op te nemen met de ontwikkelaar.

Apps geïnstalleerd vanaf de website van een ontwikkelaar

Als je hulp nodig hebt bij een app die je rechtstreeks hebt gedownload van de website van een ontwikkelaar, kun je de contactgegevens van de ontwikkelaar vinden op de website waar je de app hebt geïnstalleerd. Shopify biedt geen ondersteuning voor apps die je rechtstreeks van de website van een ontwikkelaar hebt gedownload.

Een terugbetaling of tegoed aanvragen voor een app-aankoop

Als je een terugbetaling of een tegoed wilt aanvragen voor een app die je hebt gekocht in de Shopify App Store, kun je via de knop Krijg ondersteuning contact opnemen met de ontwikkelaar van de app.

Als de app-kosten zijn verwerkt via Shopify, kan de ontwikkelaar van de app je een tegoed geven voor het bedrag van de aankoop. Shopify past deze tegoeden automatisch toe op toekomstige aankopen in de Shopify App Store. Alle tegoeden die worden verwerkt op app-aankopen, worden vermeld op je abonnementsfactuur.

Sommige app-kosten worden buiten Shopify verwerkt. In dit geval kan de ontwikkelaar de terugbetaling verwerken volgens de oorspronkelijk gebruikte betaalmethode.

Zie App-kosten voor meer informatie over de facturering van apps en app-gerelateerde kosten.