Hulp krijgen voor apps

Shopify biedt alleen ondersteuning voor apps die zijn gebouwd door Shopify. De meeste apps voor Shopify-winkels worden gebouwd door externe ontwikkelaars, niet door Shopify. Als je hulp nodig hebt bij apps of verkoopkanalen die zijn gebouwd door een externe ontwikkelaar, kun je rechtstreeks contact opnemen met die ontwikkelaar.

Apps geïnstalleerd vanuit de Shopify App Store

Als je hulp nodig hebt bij een app die je hebt gedownload uit de Shopify App Store, kun je op een van de volgende manieren ondersteuning aanvragen bij de app-ontwikkelaars:

Een bericht verzenden naar app-ontwikkelaars via het Shopify-beheercentrum

Je kunt ondersteuning voor geïnstalleerde apps krijgen via de sectie Apps en verkoopkanalen van het Shopify-beheercentrum. Als de app is ontwikkeld door Shopify, word je doorgestuurd naar het Shopify-helpcentrum voor hulp. Als de app is ontwikkeld door een externe ontwikkelaar, krijg je een prompt om de gegevens van het probleem in te voeren, die vervolgens naar de ontwikkelaar worden verzonden.

Stappen:

Als je een bericht verzendt, wordt het rechtstreeks naar de app-ontwikkelaar verzonden. Shopify neemt na drie dagen contact met je op om te controleren of de app-ontwikkelaar het probleem heeft opgelost. Als dat niet het geval is, neemt Shopify namens jou contact op met de ontwikkelaar.

Contact opnemen met app-ontwikkelaars via de Shopify App Store

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met app-ontwikkelaars vanuit de Shopify App Store. Sommige ontwikkelaars hebben een specifieke contactmethode of een ondersteuningsportaal, of hebben mogelijk hun eigen ondersteunende documentatie die je kunt vinden bij de app-vermelding in de Shopify App Store.

Stappen:

Apps die zijn geïnstalleerd vanaf de website van een ontwikkelaar

Als je hulp nodig hebt bij een app die je rechtstreeks hebt gedownload van de website van een ontwikkelaar, kun je de contactgegevens van de ontwikkelaar vinden op de website waar je de app hebt geïnstalleerd. Shopify biedt geen ondersteuning voor apps die je rechtstreeks van de website van een ontwikkelaar hebt gedownload.

Apps met niet-ondersteunde API's

Als een app in je winkel niet meer werkt door wijzigingen in de API's van Shopify, ontvang je een waarschuwing in het Shopify-beheercentrum. Als je een niet-ondersteunde app wil beheren, neem je rechtstreeks contact op met de ontwikkelaars van de app of zoek je een nieuwe app in de Shopify App Store om de niet-ondersteunde app te vervangen.