Hulp krijgen bij apps van derden

De meeste Shopify-apps worden gebouwd door externe ontwikkelaars, niet door Shopify. Als u hulp nodig hebt bij apps of verkoopkanalen die zijn gebouwd door een externe ontwikkelaar, neemt u rechtstreeks contact op met die ontwikkelaar.

Apps geïnstalleerd vanuit de Shopify App Store

Als u hulp nodig hebt met een app die u hebt gedownload van de Shopify App Store, dan kunt u ondersteuning aanvragen bij de ontwikkelaar van de app, via het gedeelte Apps van de Shopify-beheerder of via de lijst met aanbiedingen van de app.

Stappen:

Je bericht wordt rechtstreeks naar de app-ontwikkelaar gestuurd. Shopify neemt na drie dagen contact met je op om te controleren of de app-ontwikkelaar je probleem heeft opgelost. Als dat niet het geval is, neemt Shopify namens je contact op met de ontwikkelaar.

Je kunt ook contact opnemen met de app-ontwikkelaar via Ondersteuning op de lijstpagina van de app in de Shopify App Store. Als u bent ingelogd bij de Shopify App Store, kunt u klikken op de knop Ondersteuning vragen. Hiermee kunt u de ontwikkelaar rechtstreeks een bericht sturen. Als u niet bent ingelogd, kunt u de contactgegevens in het gedeelte Ondersteuning gebruiken om contact op te nemen met de ontwikkelaar.

Apps geïnstalleerd vanaf de website van een ontwikkelaar

Als u hulp nodig hebt bij een app die u rechtstreeks hebt gedownload van de website van een ontwikkelaar, kunt u de contactgegevens van de ontwikkelaar vinden op de website waar u de app hebt geïnstalleerd. Shopify biedt geen ondersteuning voor apps die u rechtstreeks van de website van een ontwikkelaar hebt gedownload.

Een terugbetaling of tegoed aanvragen voor een app-aankoop

Als u een terugbetaling of een tegoed wilt aanvragen voor een app die u hebt gekocht in de Shopify App Store, kunt u via de knop Krijg ondersteuning contact opnemen met de ontwikkelaar van de app.

Als de app-kosten zijn verwerkt via Shopify, kan de ontwikkelaar van de app u een tegoed geven voor het bedrag van de aankoop. Shopify past deze tegoeden automatisch toe op toekomstige aankopen in de Shopify App Store. Alle tegoeden die worden verwerkt op app-aankopen, worden vermeld op uw abonnementsfactuur.

Sommige app-kosten worden buiten Shopify verwerkt. In dit geval kan de ontwikkelaar de terugbetaling verwerken volgens de oorspronkelijk gebruikte betaalmethode.

Zie App-kosten voor meer informatie over de facturering van apps en app-gerelateerde kosten.