Organisatie-instellingen

Organisatie-instellingen bieden extra functies voor het Shopify-beheercentrum. Als er meerdere winkels in je organisatie zijn, kun je acties uitvoeren in meerdere winkels tegelijk en hoef je dit niet voor elke winkel afzonderlijk te doen.

Gebruikers die toegang hebben tot Organisatie-instellingen kunnen acties uitvoeren die gevolgen hebben voor gebruikers, winkelbeheer en facturering in meerdere winkels in je organisatie. Voor het gebruik van Organisatie-instellingen hebben gebruikers toegang tot minstens één winkel binnen je organisatie nodig.

Voordelen van het gebruik van organisatie-instellingen

Organisatie-instellingen bevatten de volgende functies om je te helpen je organisatie efficiënter te beheren.

De voordelen van het gebruik van de organisatie-instellingen.
Functie Beschrijving
Gebruikersmanagement Met de instellingen van Gebruikersbeheer kun je het volgende doen:
  • Voeg nieuwe gebruikers toe aan je organisatie.
  • Gebruikers in bulk opnieuw activeren, onderbreken of verwijderen.
  • Toegang toewijzen of verwijderen van functies op organisatieniveau.
  • Beheer toegang en machtigingen op winkelniveau.
  • Maak rollen aan die toegang op organisatieniveau en machtigingen op winkelniveau combineren en voeg rollen toe aan gebruikers.
  • Tweestapsverificatie afdwingen.
Je winkel beheren Met de instellingen voor Winkelbeheer kun je het volgende doen:
  • Bekijk en krijg toegang tot alle winkels in je organisatie.
  • Winkels filteren op type of status.
  • nieuwe winkels aanmaken.
Facturering Met de Factureringsinstellingen kun je het volgende doen:
  • Eén factureringsentiteit voor alle winkels in de organisatie gebruiken, zodat je niet de facturen voor elke winkel afzonderlijk hoeft te beheren.
  • Betalingen voor abonnementen, gebruikskosten en eenmalige kosten beheren met één betaalmethode.
  • Factuurgegevens in afzonderlijke secties voor facturen, voorkeuren en rapportage inzien.
Analytics Met Analytics kun je de totale verkoop en bestellingen voor je gehele organisatie bekijken.