Gebruikersbeveiliging beheren voor je organisatie

Als je toegang hebt tot Organisatie-instellingen, kun je de beveiligingsinstellingen voor je organisatie beheren in het Shopify-beheercentrum. Je kunt het volgende doen in de sectie Gebruikers > Beveiliging van Organisatie-instellingen:

• Vereisen dat gebruikers inloggen met tweestapsverificatie.
  • Voeg een geverifieerd domein toe of verwijder het.
  • SAML-verificatie (Security Assertion Markup Language) voor je gebruikers vereisen;
  • Kies het gewenste niveau van SAML-handhaving.
  • Stel tweestapsverificatie opnieuw in voor gebruikers.
  • Een API-token genereren om gebruikers toe te voegen of te verwijderen via je identiteitsprovider met SCIM (System for Cross-domain Identity Management).