Organisaatiosi käyttäjien turvallisuuden hallinta

Jos sinulla on organisaation asetusten käyttöoikeudet, voit hallita organisaatiosi suojausasetuksia Shopify Adminissa.Voit tehdä seuraavat organisaation asetusten kohdassa Käyttäjät > Suojaus:

• Vaadi käyttäjiä kirjautumaan kaksivaiheista tunnistautumista käyttäen.
  • Lisää tai poista vahvistettu verkkotunnus.
  • Määritä käyttäjillesi Security Assertion Markup Language (SAML) ‑todennus.
  • Valitse haluamasi SAML-täytäntöönpanon taso.
  • Palauta kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttäjille.
  • Luo API-tunnus, jonka avulla voit lisätä tai poistaa käyttäjiä System for Cross-domain Identity Management (SCIM) ‑järjestelmää käyttävän identiteetintarjoajan kautta.