Organisaation asetusten avaaminen

Voit käyttää organisaation asetuksia kirjautumalla sisään johonkin organisaatiosi kauppaan ja menemällä sitten Shopify Adminin asetuksiin. Organisaatio-osio näkyy kauppatason asetusten yläpuolella. Organisaatio-osasta voit hallita organisaatiosi osia, kuten käyttäjiä ja kauppoja. Kunkin käyttäjän käytettävissä olevat valikkokohdat riippuvat siitä, mitä organisaation käyttöoikeuksia käyttäjälle on myönnetty.

Tällä sivulla

Kaupat

Kaupat-valikkokohdassa näkyy organisaatiosi kauppojen luettelo sekä kaksikirjaiminen tai kolmekirjaiminen kaupan tunniste ja kuvake.Voit suodattaa luetteloa tilan tai kaupan tarkoituksen perusteella.Lue lisää kauppojen hallinnasta organisaation asetuksista.

Kaupan tunnisteet

Yhteistyökumppanit, käyttäjät ja kaupan henkilöstö käyttävät kauppojen tunnisteita organisaatiosi kauppojen tunnistamiseen. Varmista, että kaupan tunniste on merkityksellinen, jotta käyttäjät voivat valita kauppoja helposti. Nämä tunnisteet näkyvät kaksikirjaimisina tai kolmekirjaimisina lyhenteinä yleisnavigointivalikossa. Kaupan tunnisteet perustuvat oletusarvoisesti kaupan nimen ensimmäisiin kirjaimiin. Esimerkki:

• Svenshirts - Sve
  • Sven's Shirts - SvS
  • Sven's Shirt Depot - SSD

Kun luot kaupan, voit muuttaa kaupan sisäistä nimeä ja oletustunnistetta tai muokata sitä myöhemmin. Sisäinen kaupan nimi ja tunniste eivät vaikuta siihen, mitä kaupassasi tai asiakasviestinnässä näkyy.

Kaupan tunnisteen päivittäminen

Jos muutat sisäistä kaupan nimeä tai kaupan tunnistetta, uuden arvon on oltava yksilöllinen. Identtiset kauppojen nimet tai tunnisteet vaikeuttavat kauppojen tunnistamista.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Klikkaa Organisaatio-osiossa Kaupat.
  3. Klikkaa sen kaupan nimeä, jonka tunnistetta haluat muuttaa.
  4. Muokkaa Sisäinen kaupan nimi ja kuvake ‑osiosta Kaupan alkukirjaimet ‑kentän tietoja.
  5. Klikkaa Tallenna.

Uusi tunniste näkyy yleisnavigointivalikossa.

Käyttäjät

Käyttäjät-valikkokohdassa näkyy luettelo organisaatiosi käyttäjistä.Voit suodattaa luetteloa käyttäjän tilan, käyttäjän tyypin, kaupan käyttöoikeuksien, roolin tai turvallisuusasetusten perusteella.Lue lisää käyttäjien hallinnasta organisaation asetusten kautta.

Organisaatio-osion Käyttäjät-valikkokohta sisältää myös Roolit- ja Suojaus-alivalikkokohdat.

Roolit

Roolit-alivalikkokohdassa näkyy luettelo organisaatiossasi luoduista rooleista.Lue lisää roolien hallinnasta organisaation asetusten kautta.

Turvallisuus

Suojaus-alivalikkokohdassa näkyvät organisaatiosi turvallisuusasetukset. Lue lisää kauppojen hallinnasta organisaation asetuksista.

Laskutus

Laskutus-valikkokohdassa näkyvät organisaatiosi laskutustiedot. Lue lisää laskutuksen hallinnasta organisaation asetusten kautta.