Avaa Shopify Plus Academy Shopify Plus ‑tililtäsi

Shopify Plus Academy on verkkokoulutusohjelma, joka tarjoaa sisältöä vain Shopify Plus -sopimuksessa oleville käyttäjille. Ohjelmaan kuuluu omatoimisesti suoritettavia verkkokursseja, joiden avulla saat lisätietoja Shopify Plus -sopimuksesta, verkkokaupan parhaista käytännöistä ja teknisistä integroinneista.

Voit avata Shopify Plus Academyn menemällä suoraan Shopify Plus Academy ‑verkkosivustolle tai avaamalla sen Shopify Plus ‑tililtäsi.

Tee näin

1. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.
  2. Klikkaa kohtaa Plus Academy. Shopify Plus Academyn kirjautumissivu avautuu selaimen uudelle välilehdelle.
  3. Klikkaa ´Kirjaudu sisään.
  4. Anna Shopify-tiliisi liitetty sähköpostiosoite ja klikkaa sitten Jatka.
  5. Syötä salasanasi ja klikkaa sitten Kirjaudu sisään.