Ominaisuuksien testiajot

Testiajoilla voit aktivoida tulevat Shopify-ominaisuudet tietyissä organisaatiosi kaupoissa ennen kuin ominaisuudet julkaistaan kaikissa Shopify-kaupoissa. Näin voit testata ja päivittää kaikki työnkulut ja API-integroinnit, joihin sinun on ehkä tehtävä muutoksia uuden ominaisuuden vuoksi, jotta olet valmis, kun ominaisuus julkaistaan kaikissa kaupoissa.

Jos haluat käyttää testiajoja Shopify Adminissa, klikkaa Asetukset ja sitten Organisaatiot-osassa Ominaisuuden testiajot.

Näyttöön tulee luettelo ominaisuuksista, joissa on automaattisen julkaisun aikajanat sekä niiden kauppojen lukumäärä, joissa ominaisuus on aktivoitu.

Käyttöoikeudet

Ominaisuuden testiajojen käyttöoikeudet ovat oletusarvoisesti organisaation omistajalla. Organisaation omistaja voi antaa organisaation henkilöstölle ominaisuuden testiajo-oikeuden.

Lue lisää käyttäjien hallinnasta organisaatioasetusten kautta.

Ilmoitukset

Kun ominaisuus julkaistaan ominaisuuden testiajokäyttöön, saat sähköpostiviestin, jossa on lisätietoja ominaisuudesta. Voit hallita, missä kaupoissa haluat aktivoida tämän ominaisuuden.

Jos ominaisuuksien aktivoinnissa kaupoissa on ongelmia, saat sitä koskevan sähköpostiviestin.

Ominaisuuksien aktivointi

Voit aktivoida ominaisuudet kaikille kaupoille samanaikaisesti tai vain yksittäisille kaupoille tarpeen mukaan.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Klikkaa Organisaatio-osassa Ominaisuuden testiajot.
  3. Klikkaa aktivoitavan ominaisuuden vieressä Aktivoi ominaisuus kaupoissa.
  4. Valintaikkunassa näkyy kauppojen luettelo. Voit suodattaa kehitys- tai tuotantokauppojen perusteella. Voit suorittaa seuraavat toimenpiteet:

• Vaihda käyttöön Aktivoi automaattisesti kaikissa tulevissa kaupoissa -valinta ottaaksesi ominaisuuden automaattisesti käyttöön kaikissa uusissa kaupoissasi.
    • Valitse Kaupat-valintaruutu, jos haluat valita kaikki kaupat nykyisessä näkymässä tai koko organisaatiossa.
    • Valitse yksittäiset kaupat valitsemalla valintaruutu kaupan nimen vieressä. Voit valita niin monta kauppa kuin haluat.
  5. Klikkaa Tallenna.

Poista ominaisuudet käytöstä

Voit poistaa kauppojen ominaisuudet käytöstä.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Klikkaa Organisaatio-osassa Ominaisuuden testiajot.
  3. Klikkaa Hallinnoi sen ominaisuuden vieressä, jonka haluat poistaa käytöstä.
  4. Poista ominaisuus käytöstä poistamalla kauppojen valinta.
  5. Klikkaa Tallenna.

Hallinnoi julkaisupäivää

Jokainen ominaisuus julkaistaan tiettyyn päivämäärään mennessä, mutta sinulla on jonkin verran joustovaraa ennen tätä päivämäärää. Voit muokata automaattisen julkaisun aikajanaa milloin tahansa ennen ominaisuuden julkaisua.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Klikkaa Organisaatio-osassa Ominaisuuden testiajot.
  3. Klikkaa ominaisuuden aikajana-osassa kynäkuvaketta.
  4. Valitse uusi päivä kalenterinvalitsimesta.