Shopify Inbox

Shopify Inbox luo yhden postilaatikon, johon saat kaikki verkkoasiakkaidesi lähettämät viestit. Shopify Inboxin avulla voit hallinnoida asiakaskeskusteluja, mukauttaa verkkokaupan chatin ulkoasua, luoda automaattisia vastauksia ja tarkastella keskusteluanalytiikkaa Shopify-ylläpitäjästä. Shopify Inbox on käytettävissä verkossa osoitteessa shopifyinbox.com, ja se voidaan ladata myös iOS- ja Android-mobiililaitteille.

Shopify Inboxin avulla voit helposti lisätä chatin verkkokauppaasi, jotta asiakkaat voivat lähettää sinulle viestejä ostosten tekemisen aikana. Voit myös vastaanottaa Inbox-viestejä asiakkailta, jotka käyttävät muita viestikanavia, kuten Facebook Messengeriä ja Apple Business Chatia. Shopify Inboxin avulla voit lukea näitä viestejä ja vastata niihin tietokoneella ja mobiililaitteella.

Shopify Inboxin avulla voit myös lähettää tekstiä tai kuvia tiimin jäsenille, joilla on henkilöstötunnukset Shopify-kaupassasi.